Το Ημερολόγιο 2022 για το ΚΥΦΑ είναι σχεδόν έτοιμο, αφού ολοκληρώθηκε η επίσημη φωτογράφιση με γνωστά πρόσωπα της μουσικής, τηλεόρασης και επιειρηματικής κοινότητας να φωτογραφίζονται για καλό σκοπό.

Η πρωτοβουλία από τον Στράτο Δημητρίου που έχει γίνει πλέον θεσμός, ξεπέρασε κάθε προσδοκία με την πιο εντυπωσιακή φωτογράφιση που έχει γίνει για τον εν λόγω σκοπό. Τα έσοδα από το ημερολόγια θα δοθούν για τις ανάγκες στήριξης του Κέντρου Υποστήριξης Οροθετικών Ανθρώπων.

Το HELLO! ήταν εκεί, στηρίζοντας την εν λόγω δράση και τον ιερό σκοπό του ημερολογίου και κατέγραψε εικόνες και συναισθήματα προσφοράς.

Μερικά από τα άτομα που πόζαραν στο φακό του είναι οι: Χριστιάνα Αριστοτέλους, Ελίνα Θεοδότου, Σταύρος Κωνσταντίνου. Κωνσταντίνα Ευρυπίδου, Γιώτα Παπαδοπούλου, Χαριτίνη Ηλιάδου, Χρύση Μιχαηλίδου  και πολλοί άλλοι που παραμένουν έκπληξη μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.

Το στυλιστικό κομμάτι έχει αναλάβει ο Ρόης Ηροδότου, το make up το HELLO! girl, Ilona Garamvolgyi, τα γυναικεία φορέματα η Κάλια Μονογιού, ο Στράτος Δημητρίου την δημιουργία του ημερολογίου ενώ τα χτενίσματα επιμελήθηκε το Stratos hair art studio.

H Loreal Professioner αποτελεί το χορηγό της καμπάνιας για τον ιερό σκοπό ενώ ο Ξανθος Γεωργίου ήταν ο φωτογράφος του εκπληκτικού αποτελέσματος.

Spinach communication Graphics ήταν η Τατιάνα Μίτση ενώ ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία και την υποστήριξη τους Γλαύκο και Ράνια Μουσκή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ