Πραγματοποιήθηκαν στη Δημοσιογραφική Εστία, τα πρώτα γυρίσματα για τη νέα εκστρατεία του ΚΥΦΑ – “Χωρίς Διακρίσεις. Χωρίς Προκαταλήψεις: Stop HIV Stigma and Discrimination.” Στη νέα εκστρατεία, συμμετέχουν από τον καλλιτεχνικό χώρο οι ηθοποιοί, Στέφανος Μιχαήλ και Χαριτίνη Ηλιάδου.

Χαλαροί, ευδιάθετοι και έτοιμοι να περάσουν το ηχηρό μήνυμα της ενημέρωσης και της αποτροπής προκαταλήψεων βρέθηκαν στα γυρίσματα και μίλησαν για μια ζωή χωρίς διακρίσεις, υπερθεματίζοντας τη σημασία της ενημέρωσης.

Στην πρώτη μέρα των γυρισμάτων συμμετείχαν από τον δημοσιογραφικό χώρο οι: Άννα – Μαρία Ευτυχίου, Χρήστος Μιχάλαρος και η Αθηνά Χάλκου.

Το βασικό μήνυμα της επερχόμενης Εκστρατείας του Κέντρου Υποστήριξης Ανθρώπων που ζουν με HIV στην Κύπρο (ΚΥΦΑ) είναι ότι ο HIV μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά μόνον όταν όλοι έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις. Παράλληλα, η σωστή ενημέρωση και η εξέταση, παραμένουν σημαντικοί παράγοντες για την εξάλειψη και το τέλος της επιδημίας του HIV/AIDS.

Δείτε φωτογραφίες από τα παρασκήνια

Τις εκστρατείες συντονίζει το ΚΥΦΑ και η εταιρεία επικοινωνίας TREE CREATIVE ROOM, σε συνεργασία με την Ομάδα της Yioli Aristotelous Studios για την παραγωγή των φωτογραφήσεων και των video.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ