Η Έβελυν Ηλιάδου, ήταν μια από τις φίλες του γνωστού τράπερ Mad Clip, με την οποία είχαν περάσει πολλές φιλικές στιγμές μαζί.

Μπορεί να είχαν απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό και να ήταν μακριά ο ένας από τον άλλο, όμως οι στιγμές και όλα όσα έζησαν μένουν χαραγμένες στην καρδιά της.

Η τραγικοή είδηση του θανάτου του, την συγκλονίζει ενώ στην αρχή στο πρώτο άκουσμα νόμιζε ότι ήταν ένα ψέμα. Η ίδια μοιράζεται μέσα από το HELLO! σκέψεις, στιγμές και αποχαιρετά τον τράπερ με λόγια αγάπης και από καρδιάς

Ο mad Clí𝚙 είναι ενας ξεχωριστός άνθρωπος. Το τελευταίο διάστημα είχαμε ταπομακρυνθεί και χαθεί λίγο. Είναι πολύ δύσκολο να χάνεις έναν άνθρωπο…Μου άνοιξε την καρδιά του και με δέχτηκε, του μίλησα για τα πάντα στην ζωή μου…Πάντα μου έλεγε και το θυμάμαι ακόμη “είσαι τρελή είσαι παρανοϊκή” για αστείο… Γιατί είχα τρέλα … τον αγαπώ και θα ειναι πάντοτε στην καρδιά μου. Όχι επειδη ειναι ο MAD CLIP αλλά επειδή είναι άνθρωπος.
Τέτοιοι άνθρωποι σπανίζουν στις μέρες μας! Είναι υπέροχος ! Τον λατρεύω τόσο πολύ και προσπαθώ να μην λυγίσω .. δεν πρέπει να μας δει να λυγίσουμε … πάντοτε ήθελε το καλό μας κι να είμαστε καλά ! 
Γύρω στις τρεις και κάτι από ότι θυμάμαι με πήρανε τηλέφωνο και μου λένε ο mad clip είχε ατύχημα και είναι νεκρός .. δεν γνώριζαν ακόμη ούτε αυτοί. Ήταν πανικοβλημενοι … Και απλά είπα ότι δεν το πιστεύω, ότι μου κάνουν φάρσα επειδή αρέσουν οι φάρσες στον mad clip και γενικά του αρέσει να με ενοχλεί και να με αστιεύει. … Και μου είπαν ότι όντως είναι αλήθεια … Και έχω κλάψει πάρα πολύ, γιατί αυτές τις μέρες που ήμουν Αθήνα θα τον έπαιρνα τηλέφωνο για να συναντηθούμε, να μιλήσουμε και δεν πρόλαβα. Κρατάω τις αναμνήσεις μου και καλό παράδεισο του εύχομαι του μωρού μου… εις το επανιδείν MAD GRRRR MOU !
Θέλω να πω συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια, στους φίλους αλλά ακόμη και στην Αρετή (είναι η πρώην του και έχουν ζήσει αρκετές στιγμές μαζι).  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ