Το bootcamp του GNTM 5 ξεκίνησε και όλες οι διαγωνιζόμενες ήταν έτοιμες για την πρώτη φωτογράφιση που θα τους δώσει το εισιτήριο για να μπουν στο σπίτι του ριάλιτι.

GNTM 5: Η κατάρρευση της Έβελυν

Σε μία τέτοια δοκιμασία δε θα μπορούσαν να λείπουν οι απογοητεύσεις αλλά και τα κλάμματα. Το τρανς μοντέλο Έβελυν, που είχε ενθουσιάσει τους κριτές και στις οντισιον αλλά και στο ID catwalk, όταν άκουσε ότι το ταξίδι της στο GNTM δε θα συνεχιστεί, ξέσπασε σε λυγμούς και η αντίδρασή της προκάλεσε προβληματισμό και ανησυχία, αφού η ίδια κατέρρευσε ψυχολογικά. Μάλιστα, κάλεσαν τους ψυχολόγους της παραγωγής γιατί δεν ήξεραν πως να διαχειριστούν την κατάσταση.

Η όντισιόν της Έμιλυ

Η Βίκυ Καγιά, ο Τάσος Σοφρωνίου και ο Γιώργος Καράβας έτρεξαν να τη βοηθήσουν καθώς εκείνη δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Η ζωή είναι μπροστά σου, άλλαξες τόσα πολλά, θα κολλήσεις τώρα εδώ; Δεν πήγε καλά το bootcamp, it’s ok…», της είπε η Βίκυ Καγιά. Ωστόσο η νεαρή διαγωνιζόμενη δεν μπορούσε να διαχειριστεί το γεγονός ότι δεν πήρε το εισιτήριο για το σπίτι και οι κριτές ζήτησαν τη βοήθεια των ψυχολόγων της παραγωγής.

«Νιώθω πάρα πολύ απογοητευμένη. Μπορεί να πήγα λάθος στο bootcamp, δεν μου δώσατε ούτε μια ευκαιρία να επανορθώσω, ενώ μου λέγατε ότι μπορώ να αλλάξω τον κόσμο», είπε η παίκτρια απευθυνόμενη στους κριτές, με εκείνους να της απαντούν ότι ο λόγος που δεν πέρασε είναι γιατί δεν τα πήγε καλά στη φωτογράφιση: «Δεν έχει να κάνει με εσένα, είναι διαγωνισμός», της ξεκαθάρισε ο Γιώργος Καράβας.

GNTM 5 Έβελυν

Αποχωρώντας από το σετ, η Έβελυν δήλωσε πως: «Δεν είμαι καλά προφανώς. Ήταν κάτι που δούλεψα πολύ σκληρά, νομίζω το καταλαβαίνετε αυτό… Ευχαριστώ, αυτά.. τέλος… period… Τι να με κάνετε εμένα; Αφού με διώξατε… Σας παρακαλώ αφήστε με να φύγω!», είπε στην κάμερα σκίζοντας το χαρτάκι με το νούμερό της.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ