Η Μαρίνα Βερνίκου θέλησε να μιλήσει για τη περιπέτεια που βίωσε η οικογένεια της με τον κορωνοϊό και έτσι, επέλεξε την Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή “Μεσάνυχτα” για να εξομολογηθεί στους απανταχού Έλληνες την εμπειρία της, αφού όπως δήλωσε ήταν το βίωσαν τον πρώτο καιρό που ήρθε ο ιός στην Ελλάδα.

Στη περίπτωση της γνωστής φωτογράφου, νόσησε ο σύζυγος και τα δυο από τα τρία της παιδιά με COVID-19 και έτσι ήταν δύσκολο ως προς την αντιμετώπιση, αλλά και στο πρακτικό κομμάτι ώστε να μείνουν ενωμένοι αυτό το διάστημα. Έτσι, η ίδια μίλησε για το πως αντιλήφθηκαν πως μάλλον προσβλήθηκαν από τον ιό, τα συμπτώματα και την όλη αντιμετώπιση της κατάστασης.

Ήμασταν από τα πρώτα κρούσματα στην Ελλάδα και δεν μας είχε πάει καν το μυαλό ότι υπάρχει περίπτωση να ήταν αυτό. Γύρισε από Μίλτος από ταξίδι στο Λονδίνο, από εκεί πρέπει να το έφερε, την πρώτη εβδομάδα είχε δέκατα και δεν αισθανόταν πολύ καλά, αλλά εμείς ως οικογένεια όταν έχουμε δέκατα δεν το παίρνουμε σοβαρά, συνεχίζουμε κανονικά τη ζωή μας.

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα πήγαμε Βουλγαρία και κάναμε σκι. Μετά γυρίσαμε πίσω, πήγαμε σε ένα σπίτι στο βουνό που ήμασταν καλεσμένοι και είχαν ήδη περάσει πέντε μέρες που δεν αισθανόταν καλά, όχι κάτι πολύ σοβαρό όμως, όχι κάτι ανησυχητικό. Η φίλη μας που μας είχε καλέσει μας είπε ότι ο οδηγός της είχε κορωνοϊό, είχε τα ίδια συμπτώματα και λέγαμε “λες”; Κάναμε όλοι το τεστ, βγήκε θετικός ο Μίλτος και τα δύο παιδιά, ασυμπτωματικά τα μικρά. Τη δεύτερη εβδομάδα ήταν έντονα τα συμπτώματα. Ήταν σαν μια βαριά γρίπη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ