Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Adele, το τελευταίο διάστημα πραγματοποιεί ορισμένες συναυλίες στο Λας Βέγκας που παρουσιάζονται στο The Colosseum στο Caesars Palace, από τις 18 Νοεμβρίου 2022 (έως τις 25 Μαρτίου 2023).

Το Weekends with Adele είναι ο τίτλος των νέων μουσικών παραστάσεων της Βρετανίδας τραγουδίστριας, γίνονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο και καταφέρνουν να «γεμίζουν» το χώρο της συναυλίας με εκατοντάδες κόσμο.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Τζωρτζίνα Μωραΐτη αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον»: «Η Adele τραγούδησε στο Λας Βέγκας, σε μία συναυλία εχθές το βράδυ και ήταν πάρα πολύ εντυπωσιακό αυτό που συνέβη. Γιατί παιδιά βρέθηκε μέσα στο κοινό και μία φωτογραφία την έκανε να δακρύσει

Η στιγμή που η Adele λυγίζει πάνω στη σκηνή

Συγκεκριμένα, την ώρα που η Adele τραγουδούσε το «Someone Like U», διέκοψε τους στίχους λέγοντας: «Αυτό είναι για εσάς κύριε που μου δείχνετε τη γυναίκα σας στο κινητό. Μακάρι όλοι εσείς να βλέπατε τι βλέπω εγώ. Γιατί ξέρω. Μιλάω με μερικούς ανθρώπους κάθε βράδυ. Αλλά μετά βλέπω απλώς μερικές ιστορίες των ανθρώπων να συμβαίνουν. Υπάρχει ένας άντρας. Τον βλέπετε; Κρατάει ψηλά το τηλέφωνό του. Νομίζω ότι είναι η γυναίκα του στο τηλέφωνο. Νομίζω πως δε βρίσκεται εδώ. Πραγματικά με συγκίνησε. “Φαίνεται ότι είστε μόνος σας εδώ”. Κι΄εγώ απλά λυπάμαι τόσο πολύ. Λυπάμαι για την απώλειά σου. Δε συνειδητοποίησα τι μου έδειχνες. Μέχρι που έφτασα κοντά. Συγγνώμη απλά είναι σα να βλέπω αυτές τις μικρές στιγμές των ανθρώπων. Και είναι πολύ όμορφο.» είπε η Adele ξεσπώντας σε κλάματα.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ