Ένα παιδί πάντοτε φέρνει επιπλέον χαρά στην οικογένεια και δένει ακόμη περισσότερο το ζευγάρι.

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε και πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Χρανιώτης με την χαρά του ζευγαριού να είναι εμφανής στα social media .

Ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει τους φίλους και την οικογένεια που βρίσκονταν στο πλάι του και γιόρτασαν μαζί του αυτές τις σημαντικές στιγμές. Ο Γιώργος Χρανιώτης δημοσίευσε μία σπάνια φωτογραφία με την γυναίκα του, Γεωργία Αβασκαντήρα στο μαιευτήριο, η οποία θηλάζει το μικρό βρέφος.

Μία συγκινητική και μοναδική στιγμή για το ζευγάρι που ήθελαν να την μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας ο γνωστός ηθοποιός πρόσθεσε:

«Μερικές φορές είναι πιο φρόνιμο να πάρεις την απόσταση σου, προκειμένου να κατανοήσεις κάποια πράγματα. Σεβασμός λοιπόν σ αυτή την μυστηριακή σχέση ζωής που αναπτύσσεται μεταξύ αυτών των 2 πλασμάτων, της μητέρας και του παιδιού. Σεβασμός και αγάπη επίσης σε όλους όσους ήρθαν στο μαιευτήριο, να ευχηθούν, να περιμένουν ώρες, να με αγκαλιάσουν, να συγχαρούν και να χαρούν. Και τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ, σε όλους εσάς, που μου γράψατε αμέτρητα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης, που ακόμα, για να μην λέω ανακρίβειες, τα περισσότερα δεν έχω προλάβει καν να τ ανοίξω. Την αγάπη μου παλιόπαιδα. Πραγματικά σας ευχαριστώ!!! #thankyou #respect #happiness #newkidontheblock #mybaby #mywoman #mypeople #myfriends #onelove»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ