Ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Art Week και παραχώρησε μία συνέντευξη όπου μίλησε για όλα. Αναφερόμενος στην πορεία του στην υποκριτική τόνισε ο ηθοποιός. «Υπάρχει πολύ δουλειά από κάτω. Σίγουρα είναι και η τύχη. Έκανα και εγώ ένα βήμα. Τα τελευταία δύο τρία χρόνια έχω και τη δυνατότητα της επιλογής στο θέατρο, γεγονός που το θεωρώ πολύ σημαντικό», δήλωσε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Και πρόσθεσε: «Γενικώς είμαι ανασφαλής σαν άνθρωπος και σαν ηθοποιός. Και πιστεύω καλά κάνω και είμαι. Με κρατάει σε γείωση».

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε στα παιδιά του: «Δεν μου έμαθε κανείς πώς να είμαι δίπλα στα παιδιά μου, από την πρώτη στιγμή, από όταν ήταν μωράκια. Αλλά με ξεκούραζε. Ακόμα με ξεκουράζει. Αν έχω ελεύθερη ώρα δεν θα κλείσω τα μάτια μου στον καναπέ, θα παίξω με τα παιδιά μου, θα βγούμε έξω. Μου δίνουν ανάσες τα παιδιά μου». Θεωρεί ότι έχει πάθος στη ζωή του; «Είμαι παθιασμένος με τα παιδιά μου, είμαι παθιασμένος με τη δουλειά μου, έχω πάθος με τη ζωή».

Θεωρεί ότι είναι νευρικός; «Ήμουν πολύ περισσότερο νευρικός τα προηγούμενα χρόνια. Αν με έβλεπες παλαιότερα. Ήμουν τελείως άλλο πράγμα. Μάλλον με άλλαξαν τα παιδιά. Προσέχω και τον εαυτό μου περισσότερο. Οι φίλοι μου που με ξέρουν έχουν αναρωτηθεί για την αλλαγή μου», απάντησε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ