Το γεγονός ότι η σεζόν αυτή, που φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της, ήταν πολύ διαφορετική από όλες τις προηγούμενες, το τόνισε ο ίδιος ο Γιάννης Στάνκογλου στην Ελένη Τσολάκη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ήταν η πρώτη χρονιά που δεν έκανα θέατρο. Είχα τα βράδια ελεύθερα δικά μου, κάτι το οποίο για εμένα ήταν λίγο παράλογο μέχρι να συνηθίσω».

Ξεκαθαρίζοντας ότι ήταν επιλογή του να μην κλείσει κάποια θεατρική περιοδεία ούτε το καλοκαίρι, τόνισε την αντίφαση με την απόφασή του να ασχοληθεί μόνο με την τηλεόραση και να πει «ναι» στον πολύ ιδιαίτερο ρόλο του Ιπποκράτη στο «Ναυάγιο»: «Την πρόσεξαν πάρα πολύ τη σειρά, ήταν γραμμένη ωραία και την αισθητική και τη φρεσκάδα, με πολλά νέα παιδιά», είπε.

Γιάννης Στάνκογλου
Ο Γιάννης Στάνκογλου υποδύθηκε φέτος τον Ιπποκράτη, έναν πολύ σκοτεινό χαρακτήρα, στη σειρά του MEGA «Το ναυάγιο».

Στη συνέχεια, παραδέχθηκε ότι είναι… ανατρεπτικός σε όλα του, λέγοντας: «Λειτουργώ ακόμα ως επαναστατικός έφηβος. Βαριέμαι τους ανθρώπους που τους παίρνει η μπάλα του χρόνου. Που επειδή μεγαλώνουν δεν κάνουν και πράγματα που δεν ταιριάζουν στην ηλικία τους. Έκανα ελεύθερη πτώση στα 44. Δεν θέλω να φοβάμαι και να ρισκάρω».

Γιάννης Στάνκογλου: «Στις κορυφές του Ολύμπου για την γιορτή μου……»
Ο Γιάννης Στάνκογλου δηλώνει fan της περιπέτειας και το δείχνει!

Πηγή της ενέργειάς του παραμένουν τα παιδιά του, όπως είπε, ενώ σχολίασε αναφορικά με το διαζύγιο με τη σύζυγό του: «Σίγουρα τα παιδιά ένιωσαν κάτι, το οποίο δεν είχε σχέση με αυτό που ένιωσα εγώ. Τελείωσε μια σχέση σημαντική και δυνατή. Αυτό που προσπάθησα είναι να είμαι πολύ κοντά με τα παιδιά και είμαι, είμαι 3 μέρες την εβδομάδα μαζί τους, υπάρχει συνεπιμέλεια, διακοπές το ίδιο, ακόμα και τις μέρες που δεν τους έχω κάνουμε πράγματα μαζί».

Πέρα όμως από το διαζύγιό του, ο Γιάννης Στάνκογλου έπρεπε να διαχειριστεί και τη σχέση που του χρέωσαν οι δημοσιογράφοι με τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Ήταν περίεργο για εμένα γιατί δεν μου είχε τύχει και δεν ίσχυε κάτι. Είμαι από τα τυχερά παιδιά, με σέβονται οι δημοσιογράφοι».

Παρόλο που έχει χρόνια στο χώρο, ο ίδιος λέει ότι δεν είχε ιδιαίτερη εμπειρία από αναληθή δημοσιεύματα γύρω από την προσωπική του ζωή.

Μοιράστηκε, όμως, κι ένα χαρακτηριστικό περιστατικό από την εμπειρία του με τα ΜΜΕ: «Μια φορά ήμουν καλεσμένος σε εκπομπή, που μετά από εμένα έπαιξε ένα πρόσωπο που δεν θα ήθελα να είμαι στην ίδια εκπομπή. Πήρα τηλέφωνο την παρουσιάστρια και της είπα “γιατι μου το έκανες αυτό, ήθελα να το ξέρω”. Δεν θέλω να συνδέομαι με ανθρώπους τους οποίους δεν τους σέβομαι, που δεν εκτιμώ, που αν τους έβλεπα στον δρόμο μπορεί και να τους έκραζα», είπε.

Ο Γιάννης Στάνκογλου δέχεται φλερτ και φλερτάρει και ο ίδιος…

Τέλος, ο Γιάννης Στάνκογλου αναφέρθηκε και στη σχέση του με τις γυναίκες και το φλερτ: «Με φλερτάρουν αρκετά έξω, αν είναι κάτι που μου αρέσει θα φλερτάρω κι εγώ… Με εμποδίζει το ότι είμαι γνωστός. Αν είχα την ανωνυμία μου, νομίζω θα ήταν πολύ πιο ωραίο».

Και συμπλήρωσε αναφορικά με το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου: «Δεν ξέρω αν θα παντευόμουν ξανά, δεν το έχω σκεφτεί, αλλά δύσκολα. Μια γυναίκα που θα με κέρδιζε, θα είναι εκείνη που δεν λέει ψέματα, να έχει καθαρό βλέμμα, καθαρό χαμόγελο, έναν κόσμο που μπορώ να έχω κάτι να πω μαζί της».

Photos: Instagram/yiannisstankoglou

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ