Συγκαταλέγεται στη λίστα με τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.  Η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη και η καριέρα του είναι άξια προσοχής. Ο Γιάννης Στάνκογλου, όμως, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι ένας τρυφερός και ευτυχισμένος πατέρας που θέλει να χαίρεται κάθε στιγμή με τα παιδιά του.

Μετά το τέλος της σειράς «Ναυάγιο», ο ηθοποιός ταξίδεψε στην Ταϊλάνδη με τον γιο και την κόρη του δημοσιεύοντας βίντεο και φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram.

Γιάννης Στάνκογλου

Ο Γιάννης Στάνκογλου φωτογραφήθηκε με τίγρη, χόρεψε στις ατελείωτες αμμουδερές παραλίες, έκανε extreme sports και η ευτυχία του δεν κρυβόταν.

«Ανησυχήσω για τα παιδιά μου, πιστεύω όταν οι γονείς επικοινωνούν με τα παιδιά, μιλάνε ανοιχτά, δίνουν αγάπη και τα παιδιά γίνονται εκτός από φίλοι, καταλαβαίνουν μέχρι που… θα έρθουν να σου μιλήσουν», έχει δηλώσει ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Πριν τα παιδιά ήταν εύκολο να τα “πάρω” από το ένα δευτερόλεπτο στο άλλο. Ξέροντας ότι δεν πρέπει να το βιώσουν αυτό, έπρεπε να βλέπουν έναν γονιό που να είναι κάπως ισορροπημένος, που μπορεί να εκφραστεί στα δύσκολά του, να υπάρχει μια ισορροπία. Αγαπώ πιο βαθιά, περισσότερο μετά των ερχομό των παιδιών μου και με ανιδιοτέλεια», έχει πει επίσης.

Φωτογραφίες/βίντεο: Instagram

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ