Τον Γιάννη Στάνκογλου στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» η Όλγα Λαφαζάνη και η κάμερα του Happy Day. Ο τηλεοπτικός «Χρήστος» μίλησε για τις εξελίξεις του έργου και τη πιο δύσκολη σκηνή με τον φίλο και συνάδελφό του, Βασίλη Μπισμπίκη.

«Δεν θα σας αποκαλύψω αν ο ρόλος που υποδύομαι έχει κάνει φόνο. Θα σας έχω εκεί να… βράζετε στο ζουμί σας. Το γνωρίζω. Είναι καλός άνθρωπος ο Χρήστος, απλώς είναι προδομένος και πληγωμένος. Πολλές φορές μπορεί γι’ αυτόν τον λόγο να μην κάνει το σωστό» είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Όσον αφορά στην πιο δύσκολη σκηνή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο Γιάννης Στάνκογλου εξομολογήθηκε: «Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν αυτή που τον δέρνω. Ήταν δύσκολη υποκριτικά για εμένα σε σχέση με τη ψυχολογία του χαρακτήρα, με αυτά που του έλεγα και με το να χτιστεί μία σκηνή μάχης.

Έχει δυσκολίες το σίριαλ αυτό. Ο χαρακτήρας μου κρύβει πράγματα και μία μεγάλη αλήθεια που είναι δύσκολη να την κουβαλήσεις, γιατί έρχεσαι αντιμέτωπος με μία άλλη αλήθεια οπότε το να κρύψεις πράγματα στην υποκριτική, είναι πολύ δύσκολο».

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ