Ο Γιάννης Μάρκου δέχτηκε με μαχαίρι τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου και χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο 26χρονος παραδόθηκε χθες 30 Οκτωβρίου και σύμφωνα με την υπερασπιστική του γραμμή δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει, αλλά επρόκειτο για ένα περιστατικό που βγήκε εκτός ελέγχου.

Ο δικηγόρος του Γιάννη Μάρκου, Γιάννης Μαρακάκης, μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και δήλωσε:

«Τα δεδομένα είναι καταγεγραμμένα αφενός από τις καταθέσεις των sυμπαρευρισκόμένων, αλλά υπάρχει και οπτικό υλικό αλλά και 17 μαχαιριές στο σώμα του Γιάννη Μάρκου. Η επίθεση διήρκησε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα και η επίθεση έγινε από έναν άνρωπο που φαίνεται να έχει εμπειρία στον χειρισμό του συγκεκριμένου όπλου».

Σε άλλο σημείο, ο Γιάννης Μαρακάκη είπε: «Η συγκεκριμένη επίθεση ήταν απρόκλητη και βεβαίως φαίνεται να είναι ασύνδετη με το γεγονός ότι βρισκόταν μια ώρα πριν το συμβάν σε ένα άλλο κέντρο εστίασης που ήταν κι οι δύο παρέες μαζί».

Σε λίγη ώρα ο κατηγορούμενος αναμένεται να βρεθεί στα δικαστήρια. Ο Γιάννης Μάρκου υπέστη ένα σοβαρό κόψιμο στη μηριαία αρτηρία και «ήταν λουσμένος στο αίμα όταν έφτασε στο νοσοκομείο. Αν είχε καθυστερήσει για λίγα λεπτά θα είχε υποστεία καρδιακό επεισόδιο». Ο Γιάννης Μάρκου έχει ήδη υποβληθεί σε 4 χειρουργεία αλλά ευτυχώς έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ