Δηλώσεις στην εκπομπή “Happy Day” παραχώρησε ο Γιάννης Μάρκου.

O επιχειρηματίας μίλησε για την πρώην σύντροφό του, Τζούλια Νόβα, με την οποία είχαν ζήσει 12 χρόνια παθιασμένου έρωτα. Πέρσι, ήρθε το τέλος όμως και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, με την Τζούλια Νόβα, λίγο αργότερα να βρίσκεται ξανά σε σχέση.

Η ξανθιά καλλονή ετοιμάζεται να παντρευτεί τον πλέον σύντροφό της, Μιχάλη Βιτζηλαίο και να υποδεχτούν σε λίγους μήνες τον καρπό του έρωτά τους.

Ο Γιάννης Μάρκου… στο άκουσμα της είδησης, επισήμανε πως τρόμαξε, γιατί στην αρχή νόμιζε πως ήταν όλα από αντίδραση.

Όπως ανέφερε:

“Η Τζούλια μου είχε εκφράσει ότι θέλει να κάνει παιδί απλώς δεν αισθανόμουν πως είμαι έτοιμος να το κάνω. Έμαθα από τα sites πως είναι έγκυος. Τρόμαξα όταν το είδα. Λέω, “είναι δυνατόν”. Μετά όμως χάρηκα γιατί είπα πως έστω έκανε αυτό που ήθελε. Τρόμαξα γιατί έχει λίγο χρόνο γνωριμίας με τον άλλον άνθρωπο για να κάνει τέτοιο βήμα. Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου πως θα κάνουν το επόμενο βήμα και θα κάνουν μαζί οικογένεια. Θεώρησα πως ήταν μια αντίδραση. Στην αρχή είχα ένα πολύ έντονο συναίσθημα που νομίζω πως βρήκε. Αισθανόμουν λίγο ή πολύ πειραγμένος αλλά δεν μπορώ να μετανιώνω για κάτι που έχω κάνει. Πλέον έχει περάσει καιρός και δεν υπάρχουν αγκάθια γύρω μου. Πίνω σοκολάτα συνέχεια και γλυκαίνομαι”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ