Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε ο Γιάννης Μάρκου για την επίθεση με τις πάρα πολλές μαχαιριές που δέχτηκε από 26χρονο στη Βαρυμπόμπη.

«Θυμάμαι ότι πήγα και του μίλησα, με έβρισε, ήρθαμε πολύ κοντά. Εγώ είχα τα χέρια στις τσέπες, γιατί δεν είχα πρόθεση να τον χτυπήσω. Μου επιτέθηκε από πίσω, δεν τον έβλεπα» περιέγραψε ο επιχειρηματίας και συμπλήρωσε: «Έβλεπα έναν άνθρωπο να με χτυπάει με ελαφρές γροθιές στα πόδια. Δεν πρόλαβα να καταλάβω τι γίνεται. Όταν μετά είδα τα αίματα, τότε συνειδητοποίησα ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα».

«Έτρεχε πολύ αίμα, γιατί είχε κόψει αρτηρίες. Έδεσα ένα μαντήλι στο πόδι μου ψηλά, για να περιορίσω τη ροή του αίματος και μετά λιποθύμησα στο αυτοκίνητο νομίζω. Και ερχόμουν και λιποθυμούσα…  Έχανα πολύ αίμα» αναφέρει ο Γιάννης Μάρκου.

«Οι γιατροί πάλεψαν πολλή ώρα για να με κρατήσουν. Μέχρι να με διασωληνώσουν και να περάσω 48 ώρες διασωληνωμένος και μετά άλλες 48 ώρες στην εντατική. Δε φοβήθηκα, ήταν ένα μάθημα ζωής, για να καταλάβω την αξία της» κατέληξε.

Τέλος, ο Γιάννης Μάρκου αναφέρθηκε και στην πρώην σύντροφό του, Τζούλια Νόβα, λέγοντας: «Εννοείται ότι η Τζούλια ενδιαφέρθηκε για εμένα. Αλίμονο, τόσα χρόνια ήμασταν μαζί».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ