Μια κόντρα τεραστίων διαστάσεων έχει εκτυλιχθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα μεταξύ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Φωτεινής Πετρογιάννη. Όλα ξεκίνησαν όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε σε tweet και έκανε αναφορά στην Φωτεινή Πετρογιάννη και το πως ξεκίνησε να δουλεύει στον Alpha. Η Φωτεινή Πετρογιάννη απάντησε μέσω twitter και ξεκίνησε ένα γαϊτανάκι απαντήσεων-βολών μεταξύ τους.

Έκτοτε, πολλά πρόσωπα της ελληνικής showbiz τοποθετήθηκαν για την κόντρα όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος και άλλοι, «κατακεραυνώνοντας» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ανασύροντας μνήμες από την περίοδο που βρισκόταν στον Alpha.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη από Κωνσταντινίδη για Σπυροπούλου: «Νόμιζε επί έναν χρόνο ότι ακούνε μουσική»

Η άμεσα εμπλεκόμενη, Φωτεινη Πετρογιάννη, μέσα από την κάμερα της εκπομπής Open Weekend, παραδέχτηκε πως έχει στεναχωρηθεί πολύ με το συγκεκριμένο θέμα χωρίς ωστόσο να θέλει να κάνει κάποια περεταίρω δήλωση.

«Στεναχωρήθηκα ναι. Σας ευχαριστώ όμως. Θα περάσει. Όλα περνούν. Μόνο τα σημαντικά δεν περνούν, τα πολύ σημαντικά» ανέφερε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ