Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τοποθετήθηκε για το ντόρο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Θα αντιδρούσα, όπως κάθε φορά. Κουμπάρος μου ήταν ο αείμνηστος και θα του τα είχα πει έξω από τα δόντια. Ότι είναι δικαίωμά του να κάνει ό,τι θέλει, απλά αυτό να μην επηρεάζει τις ισορροπίες και την πραγματικπότητα που υπάρχει. Εδώ υπάρχει μια πραγματικότητα. Αν κάποιος στηριγμένος σε μια εξουσία, παίρνει ένα μαχαίρι και παίρνει κεφάλια, δεν θα αντιδράσω; Τότε είχα τη δύναμη να είμαι συνομιλητής. Φίλοι, εξομολογήσεις, ξέρω λεπτομέρειες. Δεν θα προσπαθούσα διοικητικά» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Οι διευθυντές έχουν κάποιους ανθρώπους που εμπιστεύονται. Αν αυτός που εμπιστεύεται, βλέπει ότι τα έχεις χαμένα κι είσαι ερωτευμένος… Ένας που αγαπά τον άλλον και θέλει να τον προστατεύσει, θα του δείξει την πραγματικότητα. Απεναντίας ισχυροί άνθρωποι έγλειφαν τη συγκεκριμένη γυναίκα για να έχουν την εύνοια παραπάνω. Τι λέω πολύ σοβαρό μωρέ; Το βλέπετε κι εσείς. Μην μου κάνετε ότι πέφτετε από τα σύννεφα. Και παρουσιάστριες ισχυρές. Ήταν μαζί. Για να έχω την εύνοια του από πάνω. Η εύνοια σημαίνει αξιοκρατία. Πρέπει να αντικατασταθεί η ευνοιοκρατία» κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ