Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή της την Κυριακή 8 Ιανουαρίου. Μάλιστα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε δύο ακόμα φωτογραφίες με φουσκωμένη την κοιλίτσα και περιέγραψε τις αντιδράσεις που δέχθηκε για την εγκυμοσύνη της.

Ένας από τους πρώτους ανθρώπους που έμαθαν για την εγκυμοσύνη της ήταν ο πρώην συνεργάτης της, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την Χριστιάνα Κοχλατζή για το πώς έμαθε ότι η Ιωάννα Μαλέσκου είναι έγκυος.

«Μου επιβεβαιώθηκε ότι εμπνέω μία εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που συναναστρέφομαι πρωτίστως φιλικά. Ήμουν από τους πρώτους που το έμαθαν τον Σεπτέμβριο. Είχαμε βρεθεί ήταν να πάμε κάπου και εκεί πέρα μου το εκμυστηρεύθηκε το χαρμόσυνο γεγονός. Για να είμαι σίγουρος ότι θα κρατήσω το μυστικό δεν το είπα ούτε σε συγγενείς ούτε σε φίλους» είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Για τον σύντροφο της παρουσιάστριας, Κωνσταντίνο Δανιά, ο ραδιοφωνικός παραγωγός ανέφερε: «Ο σύντροφός της είναι ένας υπέροχος και φωτεινός άνθρωπος!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ