Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή της την Κυριακή 8 Ιανουαρίου. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε δύο ακόμα φωτογραφίες με φουσκωμένη την κοιλίτσα και περιέγραψε τις αντιδράσεις των σκυλιών της στην χαρμόσυνη είδηση.

Δείτε επίσης: Ποιος είναι ο γοητευτικός σύντροφος της Ιωάννας Μαλέσκου;

Χθες, και πάλι μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε δυο ακόμη φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα στα οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με τα δύο σκυλάκια της, περιγράφοντας παράλληλα την αντίδρασή τους, όταν «αντιλήφθηκαν» ότι η ίδια θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

«Όταν ανακοίνωσα ότι θα έρθει νέο μέλος, οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες. Η Μπαλού δεν ήθελε να το πιστέψει. Μετά και τον ερχομό του Κόκου και της Σανελίτας, προτιμούσε το σενάριο «έφαγα πολύ τις γιορτές». Ο γλυκός μου Κόκο χάρηκε που θα έχει νέα παρέα να παίζει. Η Σανελίτα έκανε ότι κοιμόταν κι απλά δεν έβλεπε «καλό όνειρο». Αυτά που λέτε από το σπίτι μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε τις δημοσίευσεις της παρουσιάστριας:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ