Στην εκπομπή «Super Katerina», φιλοξενήθηκε η δημοσιογράφος Σοφία Μανδηλαρά, η οποία ήταν πρώην συνεργάτιδα της Εύας Καϊλή και δεν δίστασε να την κατηγορήσει για το ήθος της και ότι προσπάθησε να αλλοίωσε διαγωνισμό ώστε να προσληφθεί στενή της φίλη.

«Οι χαρακτηρισμοί – πανέμορφη, χυδαία, ξεδιάντροπη, αλαζονική, διαπλεκόμενη, βρώμικη Εύα Καϊλη – είναι δικοί μου, μια προσωπική αξιολόγηση. Οι χαρακτηρισμοί αυτοί στηρίζονται σε περιστατικά τα οποία μπορώ να αποδείξω με έγγραφα και email, και με μάρτυρες. Προσπάθησε να αλλοιώσει τα αποτελέσματα ενός διαγωνισμού, για να προσλάβει μια φίλη της αδελφής της» τόνισε αρχικά η δημοσιογράφος.

«Όταν ήρθε στο γραφείο η Εύα Καϊλή ήθελε να αλλάξει την ομάδα που υπήρχε ήδη προσληφθεί για να υλοποιήσει το έργο. Στα τυπικά προσόντα είχα τρεις φορές περισσότερα από εκείνη. Ήταν λυσσαλέα η προσπάθειά της να απολύσει μόνιμη υπάλληλο, γιατί της ήταν εμπόδιο. Τίποτα από όλα αυτά ήταν κρυφό. Η κα Καϊλή έχει πιο σοβαρά προβλήματα να ασχοληθεί από εμένα» ξέσπασε η Σοφία Μανδηλαρά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ