Η Μάρθα Καραγιάννη νοσηλεύεται τις τελευταίες μέρες σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Η αγαπημένη ηθοποιός του κινηματογράφου και του θεάτρου μέρα με την ημέρα πηγαίνει όλο και καλύτερα με την υγεία της και τα νέα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για εκείνη.

Συγκεκριμένα ο καλός της φίλος και ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας, μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και ανέφερε χαρακτηριστικά: “Η Μάρθα Καραγιάννη είχε πυρετό 1,5 μέρα. Μου τηλεφώνησε πριν λίγες ημέρες η Ντόρα Δούμα και μου είπε ότι η Μάρθα είχε πυρετό, έχει πόνο στη δεξιά κοιλία και μια τάση για εμετό. Της είπα να πάρει ένα αντιπυρετικό. Ο πυρετός δεν έπεφτε αλλά δεν ήταν ένας ανησυχητικός πυρετός”.

Προσθέτοντας “Όταν έχουμε κάποια ηλικία πρέπει να προσέχουμε. Είπαμε, λοιπόν, ότι πρέπει να μπούμε σε κάποια κλινική. Επέλεξε η Ντόρα Δούμα, που είναι ο φύλακας άγγελός της, και τη μεταφέραμε σε μια ιδιωτική κλινική. Κάναμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και σε λίγες μέρες ο πυρετός έπεσε. Έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και τελικά βγήκε η διάγνωση. Η διάγνωση είναι χολοκυστίτιδα, μια φλεγμονή της χολής. Αυτή η φλεγμονή θεραπεύεται με φαρμακευτική αγωγή”.

Μάλιστα μετά από λίγη ώρα, παρενέβη τηλεφωνικά και η Μάρθα Καραγιάννη στην εκπομπή ευχαριστώντας για τα περαστικά και φυσικά τον κόσμο για το ενδιαφέρον τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ