Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” βρέθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος αναφέρθηκε στον Παντελή Παντελίδη, κάνοντας μια απρόσμενη αποκάλυψη!

Ο μουσικοσυνθέτης μίλησε για τη δύσκολη νύχτα που βίωσε με την απώλεια του Παντελή Παντελίδη και αποκάλυψε ότι η μητέρα του τραγουδιστή καταριόταν εκείνον και τα παιδιά του.

Εγώ πέρασα πάρα πολύ δύσκολα μία νύχτα. Δεν έχω αναφερθεί ποτέ σε αυτό το πράγμα. Πέρασα πολύ δύσκολα τη νύχτα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης… Πήγε στην Κύπρο, έκανε ένα λάθος. Έγραψε ένα τραγούδι που έλεγε για μία γκόμενα στα Κατεχόμενα… Με ρωτούσαν συνέχεια για τον Παντελή και έλεγα πάντα τις καλύτερες κουβέντες και στην επιστολή έγραψα: “Επειδή δεν έχεις ζήσει αυτό που έγινε το ’74 και εγώ το έζησα, ήταν κακή σου στιγμή. Γράφεις τόσες επιτυχίες και δεν το έχεις ανάγκη αυτό”», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Έπειτα, ο δημιουργός δεν δίστασε να πει οn air: «Είχα μια γιορτή και έρχεται η κουμπάρα μου η Κική Τσόλκα, η οποία ήταν υπεύθυνη για τον Παντελή και μου λέει “Μίλησα με τον Παντελή και θα το αποσύρει το τραγούδι αύριο και και ζητήσει συγγνώμη”. Το πρωί με ξυπνάνε και μου λένε σκοτώθηκε… Μετά είδα την μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου ρε φίλε. Έκλαιγα όλη την ημέρα. Τα είχε με εμένα και την Φαίη”.

Hello Gr Team

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ