Στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα μίλησε ο Δήμος Αναστασιάδης.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αγαπημένη του Τζένη Θεωνά και τον γιο τους, ενώ αποκάλυψε ένα άβολο περιστατικό που του συνέβη με μια θαυμάστριά του.

«Στο βιντεοκλίπ του “Ένα θέλω μπορεί” προσπαθούσαμε να βρούμε το νόημα του τραγουδιού. Η εικόνα που μας ήρθαν ήταν οι γυναίκες του Ιράν», είπε στην αρχή ο Δήμος Αναστασιάδης για με το βιντεοκλίπ τραγουδιού του.

Στη συνέχεια, ο Δήμος Αναστασιάδης αποκάλυψε: «Κάποια στιγμή το σκυλάκι μου, είχε ανέβει στην πίστα. Μια κοπέλα ήρθε στα καμαρίνια και πέταξε το φόρεμα κατευθείαν. Πολύ άβολο. Γέλασα πάρα πολύ, ήταν κωμικό. Θα μπορούσαμε να γίνουμε φίλοι. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που κινούνται στα άκρα».

Για τη Τζένη Θεωνά, ο Δήμος Αναστασιάδης εξομολογήθηκε: «Η Τζένη είναι μια χαρισματική γυναίκα με πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης. Η συμβουλή της και ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα, είναι πάντα σωστά. Η Τζένη είναι συγκλονιστική ως παρουσιάστρια. Της είχα πει όταν γνωριστήκαμε, “αυτό είσαι”. Την βλέπω πια ως παρουσιάστρια, αυτό είναι δήλωση μου».

Για τον γιο του, ο Δήμος Αναστασιάδης είπε: «Στον Αρίωνα αρέσει να είναι σούπερ ήρωας, δεν βλέπω κάτι καλλιτεχνικό σε όλο αυτό. Περισσότερο “κόβω” τον γιο μου για κομάντο, παρά να ασχολείται με την τέχνη. Η Τζένη έχει κάποια standards για τον μικρό, εγώ όχι. Το μόνο που θέλω είναι να είναι ευτυχισμένος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ