Οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» είναι ραγδαίες και καθημερινά, τοποθετούνται δημόσια, άτομα τα οποία έχουν ενισχύσει τον οργανισμό.

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν βοηθήσει, είναι η γνωστή επιχειρηματίας η οποία είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες να δωρίσει το σπίτι της στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Η Δήμητρα Κατσαφάδου σε τελευταία της ανάρτηση που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Innstagram ανακοίνωσε ότι «παγώνει» τη διαδικασία δωρεάς του σπιτιού της μετά τα όσα συμβαίνουν, ξεκαθαρίζοντας πως βρισκόταν και θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των παιδιών.

Πιο συγκεκριμένα, η επιχειρηματίας έγραψε:

«Τις τελευταίες μέρες αισθάνομαι συντετριμμένη και νιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ για το θέμα που αφορά στην Κιβωτό του Κόσμου.Το τάμα μου και το μεγαλύτερό μου όνειρο, ήταν και παραμένει, να χαρίσω το σπίτι μου σε όσους έχουν πραγματική ανάγκη και ειδικά στα ορφανά παιδιά.

Με τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις, πάγωσε η ψυχή μου πρωτίστως και φυσικά η μεταβίβαση του σπιτιού μου. Παραμένω πάντα στη διάθεση των παιδιών και ανοίγω την αγκαλιά μου σε όλα εκείνα τα πλάσματα που αξίζουν ΜΟΝΟ αγάπη, στοργή και προστασία».

Δείτε την ανάρτησή της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ