Μια ημέρα πριν το J2US, η Δέσποινα Βανδή πήγε για την καθιερωμένη προπόνησή της για να είναι γεμάτη ενέργεια στο αυριανό show τραγουδιού.

Βέβαια, η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν πάει σε οποιοδήποτε γυμναστήριο αλλά στο pilates studio του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, ο οποίος ότι διατηρεί σχέση με την 19χρονη κόρη της, Μελίνα.

Η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε φωτογραφία στα social media από την ώρα που έκανε pilates με δάσκαλο τον 34χρονο σύντροφο της κόρης της!

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης είναι ιδιοκτήτης γυμναστηρίου στα νότια προάστια, ενώ παράλληλα παίζει και βόλεϊ στην ομάδα της ΑΕΚ. Πρόσφατα μάλιστα, η Μελίνα Νικολαΐδη βρέθηκε στο γήπεδο για να δει τον αγαπημένο της, ενώ δεν δίστασε να δημοσιεύει και ένα story, απαθανατίζοντάς τον στον γήπεδο.

Η Μελίνα Νικολαΐδη πρόσφατα μετακόμισε και στο Λονδίνο για τις σπουδές της και όπως ήταν αναμενόμενο στο πλευρό της βρέθηκε και ο αγαπημένος της, γεγονός που αποδεικνύεται από τις αναρτήσεις του στο Instagram.

Οι δυο τους μπορεί να μην έχουν μιλήσει ανοιχτά για αυτή τη σχέση, ωστόσο και οι δυο σχολιάζουν ο ένας στις αναρτήσεις του άλλους, ενώ δεν λείπουν και τα πιο τρυφερά σχόλια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ