Μερικούς ανθρώπους δεν θα μπορούσαμε να τους φανταστούμε να ασχολούνται με άλλη καριέρα, εκτός από αυτή μέσα από την οποία τους μάθαμε και τους αγαπήσαμε. Αυτό ισχύει και στις παρακάτω περιπτώσεις διάσημων που ξεκίνησαν την καριέρα τους με κάτι άλλο από αυτό που τους έκανε γνωστούς στην ιστορία.

Επειδή καμία δουλειά δεν είναι ντροπή, αυτή είναι η καριέρα που ακολούθησαν 6 διάσημοι πριν γίνουν αυτό που ξέρουμε σήμερα.

  1. Χάρης Ρώμας – Γιατρός

Μπορεί να τον έχουμε δει να υποδύεται ρόλο ιατρού τηλεοπτικά όμως στην πραγματικότητα ο Χάρης Ρώμας είναι απόφοιτος ιατρικής. Βέβαια ο ίδιος δεν άσκησε ποτέ το επάγγελμα στην πραγματικότητα και προτίμησε το θεατρικό σανίδι. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι δεν ήταν προσωπική του επιλογή η ιατρική και γι΄ αυτό δεν την αγάπησε ποτέ.

2. Σοφία Μουτίδου – Νομικός

Η Σοφία Μουτίδου πέρα από επιτυχημένη κωμικός έχει αποφοιτήσει από τη Νομική. Μάλιστα, η ίδια έχει αποκαλύψει ότι ήταν άριστη μαθήτρια στο παρελθόν και ότι η είσοδός της στη νομική χαροποίησε ιδιαίτερα τους γονείς της που δεν μπορούσαν εύκολα να τη φανταστούν καλλιτέχνιδα. Όμως εκείνη στήριξε την επιλογή της και άφησε τις δικαστικές αίθουσες μετά την πρακτική της για την υποκριτική.

3. Αννίτα Πάνια – Δασκάλα γαλλικών

Η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί να μετράει ήδη χρόνια στην τηλεόραση αλλά έχει κάνει επίσης σπουδές στη γαλλική φιλολογία. Παρά το χαλαρό στιλ της και την ακομπλεξάριστη διάθεσή της, η παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει κάνει και η ίδια συμβατικές επιλογές στο επάγγελμά της. Μάλιστα άσκησε το επάγγελμα της δασκάλας κάνοντας ιδιαίτερα μαθήματα σε μικρά παιδιά.

4. Margot Robbie – Πωλήτρια σάντουιτς

Προτού η Margot Robbie αναδείξει τα ταλέντα της στο Χόλιγουντ, και πριν γίνει υποψήφια για Όσκαρ για το I, Tonya και το Bombshell, πουλούσε σάντουιτς στο σιδηρόδρομο. Η ίδια δήλωσε, “ότι πλέον δεν πηγαίνει τόσο συχνά στο παλιό της εργασιακό περιβάλλον, γιατί τους βλέπει να τα κάνουν όλα λάθος — και αναστατώνεται“.

5. Meghan Markle – Καλλιγράφος

Πριν γίνει ηθοποιός του Suits (ή αργότερα, μέλος της βασιλικής οικογένειας), η Meghan Markle ήταν επαγγελματίας καλλιγράφος. Εργάστηκε στο Paper Source για ένα διάστημα μεταξύ 2004 και 2005, και έκανε δουλειές ελεύθερου επαγγέλματος, μάλιστα ήταν εκείνη που ανέλαβε τις προσκλήσεις για τον γάμο του Robin Thicke με την Paula Patton.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ