Αντιμέτωπος με δύο καταγγελίες που αφορούν σεξουαλική κακοποίηση γυναικών είναι ο Chris Noth, ο οποίος διέψευσε τους ισχυρισμούς τους.

Οι δύο γυναίκες που τον κατηγορούν επικοινώνησαν με το “The Hollywood Reporter” και ανέφεραν ότι δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση από τον Mr. Big, ενώ τα περιστατικά συνέβησαν στο Λος Άντζελες το 2004 και στη Νέα Υόρκη το 2015, αντίστοιχα.

https://www.instagram.com/p/CWERnc4ryO9/?utm_source=ig_embed

«Δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω αυτό. Βλέποντας ότι επαναλάμβανε τον ρόλο του στο Sex and the City δημιούργησε κάτι μέσα μου. Τόσα χρόνια το έθαψα», δήλωσε η μία γυναίκα που τον κατηγορεί. Η μία εκ των δύο γυναικών αποκάλυψε πως ήταν 22 ετών όταν γνώρισε τον ηθοποιό -το 2004- και εργαζόταν για μια εταιρεία που συνεργαζόταν με celebrities. H “Zoe”, όπως είναι το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί, ισχυρίστηκε ότι o Chris Nrth την προσκάλεσε στην πισίνα του συγκροτήματος κατοικιών όπου έμενε, την φίλησε και έκανε σεξ μαζί της παρά τη θέλησή της.

Η δεύτερη γυναίκα που επίσης κατηγορεί τον ηθοποιό του “Sex and the City”, η “Lily” δήλωσε πως εργαζόταν ως σερβιτόρα σε club της Νέας Υόρκης όταν ο ηθοποιός τής ζήτησε να βγουν ραντεβού, το 2015. Βρέθηκε στο διαμέρισμά του και έκαναν σεξ, όμως έφυγε με το συναίσθημα σαν να την έχουν βιάσει: «Ένιωθα απαίσια. ΒιασμένηΌλα μου τα όνειρα για τον σταρ που αγαπούσα εδώ και χρόνια, χάθηκαν».

Ο Chris North απάντησε στους ισχυρισμούς των γυναικών και ανέφερε στην pagesix: «Οι κατηγορίες εναντίον μου, που έγιναν από άτομα που γνώρισα πριν από χρόνια, ακόμη και δεκαετίες, είναι κατηγορηματικά ψευδείς. Αυτές οι ιστορίες θα μπορούσαν να είχαν συμβεί πριν από 30 χρόνια ή και πριν από 30 ημέρες -το όχι πάντα σημαίνει όχι- είναι μία γραμμή που δεν πέρασα. Οι συνευρέσεις ήταν συναινετικές. Είναι δύσκολο να μην προκαλέσει αμφιβολία η χρονική στιγμή που βγαίνουν αυτές οι ιστορίες. Δεν ξέρω με βεβαιότητα γιατί έρχονται τώρα στην επιφάνεια, αλλά ξέρω ένα πράγμα! Δεν επιτέθηκα σ’ αυτές τις γυναίκες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ