Συνεχίζονται οι καταγγελίες κατά του Chris North ή τηλεοπτικού “Mr Big” που τον θέλουν να έχει κακοποιήσει σεξουαλικά δυο γυναίκες 40 και 31 ετών.

Σε καταγγελία που δημοσίευσε χθες το Daily Beast, μια γυναίκα που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Άβα, ανέφερε πως ο ηθοποιός την κακοποίησε ενώ δούλευε σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης το 2010, σε ηλικία 18 χρόνων.

Ο ηθοποιός αρνείται και αυτήν την καταγγελία: “Η ιστορία αυτή είναι πλήρως κατασκευασμένη και οι φερόμενες κατηγορίες περιγράφονται σαν ένα κομμάτι κακής επιστημονικής φαντασίας. Όπως δήλωσε χθες ο Chris, δεν έχει και ούτε ποτέ θα ξεπεράσει εκείνη τη γραμμή” ανέφερε μάνατζέρ του στο People. Όπως καταγγέλλει η Άβα, είχε προσληφθεί ως σερβιτόρα στο Da Marino ενώ κάποια βράδια, όταν είχε ζωντανή μουσική, τραγουδούσε στο εστιατόριο. Τότε ήταν που δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον τηλεοπτικό Mr Big, μετά από μια βάρδιά της στο μαγαζί. Η γυναίκα αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο ηθοποιός ήταν συχνός θαμώνας του μαγαζιού ενώ βρισκόταν συνεχώς υπό την επήρεια αλκοόλ.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ