Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε την Παρασκευή 30/12 ο Διονύσης Σχοινάς.

Ο γνωστός τραγουδιστής σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στον Φώτη Σεργουλόπουλο και στην Τζένη Μελιτά μεταξύ άλλων, μίλησε για την πρόταση γάμου που είχε κάνει στην Καίτη Γαρμπή, ενώ αποκάλυψε πως την πρώτη φορά που την είδε δεν του είχε αρέσει.

«Την πρώτη φορά που την είδα δεν μου άρεσε, πρέπει να ήταν και κρυωμένη εκείνη την ημέρα και δεν μου άρεσε ούτε όπως τραγούδαγε και γενικά είπα στους κολλητούς μου ότι δεν μου άρεσε. Την είδα μετά στην Eurovision και έπαθα σοκ. Ακούω την χροιά της που είναι καταπληκτική, βλέπω και το κοντινό της με τα απίστευτα μάτια της και τρελάθηκα. Όταν την ξαναείδα ήμουν με τον Λάμπη Λιβιεράτου και του είχα πει ότι θα την παντρευτώ. Ήταν η γυναίκα που έβλεπα στα όνειρά μου», είπε αρχικά ο Διονύσης Σχοινάς.

Σχετικά με την πρόταση γάμου που είχε κάνει στην Καίτη Γαρμπή στον αέρα της εκπομπής της Ρούλας Κορομηλά, ο Διονύσης Σχοινάς δήλωσε: «Εκείνη η βραδιά ήταν γενικά ονειρική. Έχει περάσει σαν όνειρο, δεν ήταν πραγματικότητα. Με την πρόταση γάμου και το δαχτυλίδι, που δεν ήξερε κανείς αν θα το κάνω. Στο σπίτι δεν ήξερε τίποτα άνθρωπος δικός μου. Κανένας. Το είχα πει μόνο στον Ιωσήφ Βάκλαρη, στον βοηθό τότε της Ρούλας Κορομηλά, ότι παίζει να κάνω πρόταση γάμου. Μάλλον είπε κάτι στην Ρούλα ότι παίζει να γίνει αυτό το σκηνικό. Εγώ το πέταξα πιο πολύ για να το κάνω και το έκανα.

Δεν υπήρχε κανείς μπροστά, δεν ένιωθα ότι είμαι μπροστά στην κάμερα κι ότι είχε από τις μεγαλύτερες τηλεθεάσεις το Μπράβο. Ήταν τέλειο, το θυμάμαι σαν όνειρο. Δεν μπήκα τότε μες στο μυαλό και στην καρδιά της Καίτης, αν τότε την εξέθεσα εκείνη την ώρα και πόσοι στενοχωρήθηκαν ή χάρηκαν. Δεν το περίμενε με τίποτα. Έβαζαν στοιχήματα πως μέσα σε δύο χρόνια θα έχουν χωρίσει. Με ενοχλούν γιατί δεν μπορώ να απαντήσω».

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στη συνέντευξή του:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ