Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης 16/2 στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής-ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια, τα παιδικά του χρόνια, το ενδεχόμενο να αποκτήσει την δική του οικογένεια αλλά και το σύμφωνο συμβίωσης που έκανε με τη Μαίρη Συνατσάκη.

Μάλιστα, ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε ετοιμάσει διάφορες εκπλήξεις για τον Νίκο Μουτσινά όπως για παράδειγμα, ένα βίντεο από την αγαπημένη του φίλη, Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία αποκάλυψε το διάστημα που είχε στεναχωρηθεί πολύ από την συμπεριφορά του.

Συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια σημείωσε πως «δεν θα κρύψω ότι έχω στεναχωρηθεί και πάρα πολύ από τον Νίκο. Μια εποχή είχε, τέλοσπαντων, ενθουσιαστεί και είχε λίγο απομακρυνθεί από την παρέα. Εγώ τότε περνούσα και διάφορα ψυχολογικά πράγματα και κάπως με στεναχώρησε αυτό πολύ στον Νίκο. Του το έχω πει, το έχουμε συζητήσει αλλά οι φιλικές οι σχέσεις είναι και λίγο σαν τις ερωτικές τις σχέσεις. Μόνο που λείπει αυτό που φαντάζεστε».

«Ενωθήκαμε, για πάντα από ότι φαίνεται, πριν από περίπου 12, 13, 14 χρόνια. Είναι ένα αεικίνητο παιδί με τρομερές ταχύτητες και το μυαλό του γυρίζει 10πλάσια από ότι το δικό μας» πρόσθεσε η Ζέτα Μακρυπούλια στην εκπομπή.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ