Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης 16/2 στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής-ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια, τα παιδικά του χρόνια, το ενδεχόμενο να αποκτήσει την δική του οικογένεια αλλά και το σύμφωνο συμβίωσης που έκανε με τη Μαίρη Συνατσάκη.

Όσον αφορά την επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά, ο ίδιος αποκάλυψε ότι «Tα παιδιά με ενδιαφέρουν, όχι η οικογένεια ούτε το mainstream με σύντροφο ούτε και το να παντρευτώ. Το ζητούμενο μου είναι τα παιδιά και προφανώς, επειδή προέρχομαι μια οικογένεια που ήταν ό,τι να ΄ναι, ό,τι να ‘ναι πάω και γω να φτιάξω και μου φαίνεται κανονικό. Θα ήθελα παιδιά. Δεν ξέρω αν είμαι για παιδιά, δεν ξέρω αν θα μου συμβούν τα παιδιά.

Έχω κάνει κάποιες προσπάθειες και δεν έχουν φτάσει όπως μου αφηγήθηκαν. Κάθε φορά κάτι κομπλάρει, λίγο το παρακολουθώ και σκέφτομαι «βρε φίλε, μήπως σου το λέει απ’ έξω απ’ έξω, άστο ρε αγαπούλα μου και ηρέμησε». Το διεκδικώ, απλά που σταματάμε; Σε ποια προσπάθεια σταματάμε; Εκεί είναι τώρα το ερωτηματικό μου».

Δείτε την εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ