Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης 16/2 στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής-ηθοποιός, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη. O Μουτσινάς δεν δίστασε να απαντήσει και το επιβεβαίωσε για πρώτη φορά.

Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς εξήγησε πως το συγκεκριμένο σύμφωνο συμβίωσης το υπέγραψαν προκειμένου να μπορέσει να βρει μια παρένθετη μητέρα για να φέρει στον κόσμο το παιδί του. Ωστόσο, λόγω της έκτασης που πήρε το θέμα, δεν κατέστη εφικτό.

«Ήταν ένα σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψα με τη Μαίρη Συνατσάκη. Ήταν ακριβώς αυτό. Η Μαίρη προσφέρθηκε να με βοηθήσει σε μια διαδικασία για να μπορέσω να βρω μια παρένθετη μητέρα για να φέρει στον κόσμο το παιδί μου και δυστυχώς από το δημαρχείο που καταθέσαμε τα χαρτιά είδαν τα ονόματα, παντού υπάρχουν γνωστοί των γνωστών, το έδωσαν στη δημοσιότητα και δε βοήθησε καθόλου όπως καταλαβαίνετε. Αλλιώς, θα είχα φέρει το μωρό και θα το κουνούσα εδώ δίπλα. Να είναι καλά όλοι οι άνθρωποι. Αυτό. Η Μαίρη έκανε την υπέρτατη πράξη που θα μπορούσε να κάνει κάποιος για μένα» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε στο 1:25 την παραδοχή του συμφώνου συμβίωσης:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ