Τις πρώτες τους δηλώσεις μετά την αποφυλάκισή του από τις φυλακές Κορυδαλλού έκανε ο Δημήτρης Λιγνάδης. Ο σκηνοθέτης αφέθηκε ελεύθερος υπό περιοριστικούς όρους, αφού κατέβαλε την εγγύηση των 30.000 ευρώ.

Στις πρώτες δηλώσεις του, τόνισε ότι δεν πίστευε ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα παρασυρθεί και δεν παρασύρθηκε όπως ίσως να συνέβη με ένα μεγάλος μέρος της κοινωνίας. «Πιστεύω ότι στο τέλος αυτής της περιπέτειας, στο Εφετείο, θα δικαιωθώ πλήρως και θα αποκατασταθεί η αλήθεια», πρόσθεσε.

Όπως δήλωσε ο Δημήτρης Λιγνάδης:

Έχω να μιλήσω ενάμιση χρόνο, δεν είναι η στιγμή να πω πολλά πράγματα, θα έρθουν και αυτές οι στιγμές.

Το μόνο που θα ήθελα επί του παρόντος να πω είναι ότι ποτέ δεν πίστευα ότι η ελληνική Δικαιοσύνη θα παρασυρθεί όπως και δεν παρασύρθηκε για όλες αυτές τις κατηγορίες που αντιμετώπισα, όπως ίσως να παρασύρθηκε ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας. Ενάμιση χρόνο παίζανε μόνοι τους μπάλα.

Νομίζω τώρα δικαιούμαι να αρχίσω να μιλάω και εγώ γιατί πιστεύω ότι στο τέλος αυτής της περιπέτειας στο Εφετείο, πιστεύω πως θα δικαιωθώ πλήρως και θα αποκατασταθεί η αλήθεια.

Θέλω να ευχαριστήσω από τη ψυχή μου τον Αλέξη Κούγια και τους συνεργάτες του – και δεν το λέω αυτό για να του κάνω διαφήμιση – ο οποίος με μεγάλη αυταπάρνηση και παίρνοντας μια στάση απέναντι σε πολλούς με βοήθησε και με βοηθάει σε αυτό το δύσκολο μονοπάτι. Είμαι πολύ τυχερός που τον γνώρισα, και ως άνθρωπο και ως δικηγόρο”.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ