Η Αngelina Jolie τις τελευταίες δεκαετίας χρησιμοποιεί την – παγκόσμιας εμβέλειας- φήμη της για να στρέψει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης σε θέματα όπως είναι τα ανθρώπινα δικαίωματα, oι ίσες ευκαιρίες στα παιδιά όλου του κόσμου και η προστασία του περιβάλλοντος. Σε νέα συνέντευξή της στο Madame Figaro, η σταρ του Χόλιγουντ, μίλησε για τις δράσεις της και το ενδιαφέρον της για αυτά τα ζητήματα, που προσπαθεί να μεταδώσει στα έξι παιδιά της, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox και Vivienne.

Αngelina Jolie : «Προτιμώ τα παιδιά μου να αποφασίζουν μόνα τους καθώς μεγαλώνουν»

Η Angelina Jolie αναφέρθηκε στο διάστημα που χρειάστηκε να περάσει στην Καμπότζη- πλέον είναι πολίτης της χώρας- από όπου είχε υιοθετήσει τον μεγαλύτερο γιο της, Maddox, 20 ετών. «Η καρδιά μου είναι δοσμένη με πολλές χώρες, κυρίως με εκείνες που γεννήθηκαν και φέρουν την κληρονομιά τα παιδιά μου. Αλλά η Καμπότζη είναι η πρώτη χώρα με την οποία ανέπτυξα ισχυρούς δεσμούς», είπε η χολιγουντιανή σταρ. «Έζησα εκεί και γνωρίζω καλά τους ανθρώπους. Εκεί, άρχισε να με απασχολεί το πρόβλημα των προσφύγων», πρόσθεσε.

Zahara Marley Jolie-Pitt, Angelina Jolie και Shiloh Jolie-Pitt στο 16tο Rome Film Fest 2021 στην ιταλική πρωτεύουσα, Getty Images

Συνέχισε λέγοντας: «Όταν επισκέφτηκα για πρώτη φορά τη χώρα το 2000, δεν ήξερα τίποτα και είχα μείνει άναυδη με τις ελλείψεις που είδα…Αγαπώ τους ανθρώπους της Καμπότζης με όλη μου την καρδιά. Και ο μεγαλύτερος γιος μου, ο Maddox με έκανε μητέρα».

Στην ίδια συνέντευξη, η Angelina Jolie, ανέφερε ότι προσπαθεί να μεγαλώσει τα παιδιά της, με οικολογική συνείδηση: «Όσον αφορά τα παιδιά μου, προσπαθώ να μην είμαι τέτοιου είδους μητέρα που να τους επισημαίνει ότι είναι σημαντικό να σκέφτονται το περιβάλλον. Προτιμώ να αποφασίζουν μόνοι τους καθώς μεγαλώνουν, τους ενθαρρύνω να κάνουν φίλους από διαφορετικούς πολιτισμούς και να ζήσουν τα περισσότερα συναισθήματα που γίνεται και εμπειρίες». Και κατέληξε λέγοντας: «Πιστεύω ότι η κατανόηση, ο σεβασμός και το άνοιγμα προς τους άλλους έχουν γίνει βασικοί άξονες της ζωής τους».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ