Από την καταιγίδα Dennis που πλήττει τη Μεγάλη Βρετανία “χτυπήθηκε” και η υπερπολυτελής έπαυλη του Τζορτζ και της Αμάλ Κλούνεϊ, αξίας 14,5 εκατομμυρίων ευρώ, στο Μπέρκσαϊρ .

Το σπίτι πλημμύρισε και στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη Daily Mail, φαίνεται το μέγεθος της καταστροφής. Το μεγαλύτερο μέρος του κήπου, το γήπεδο του τένις, η πισίνα και η βεράντα, έχουν βυθιστεί κάτω από το νερό.

Η καταιγίδα δεν αναμένεται να κοπάσει τα επόμενα 24ώρα και όπως είναι φυσικό, ο χολιγουντιανός σταρ και η δικηγόρος ανθρωπινών δικαιωμάτων θα κάνουν ό,τι μπορούν για να προστατέψουν την περιουσία τους από ενδεχόμενη μεγαλύτερη ζημιά.

Η οικία του ζευγαριού βρίσκεται στο Μπερκσάιρ και σύμφωνα με πληροφορίες, αγοράστηκε τον Οκτώβριο του 2014. Το επόμενο διάστημα, ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ ανακαίνισαν την κατοικία κατασκευάζοντας μία πισίνα, ένα σπίτι δίπλα στην πισίνα και ένα prive σινεμά. Αυτό δεν είναι το μοναδικό ακίνητο που έχουν στην κατοχή τους.

Ο Τζορτζ και η Αμάλ διατηρούν επίσης μία κατοικία στο Λος Άντζελες και άλλη μία στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας, όπου παραδοσιακά περνούν τα καλοκαίρια τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ