Στο φως της δημοσιότητας έφερε ο ALPHA Ελλάδος την τελευταία φωτογραφία – στιγμιότυπο που η άτυχη Καρολάιν αποθήκευσε στο κινητό της.

Σε αυτή απεικονίζεται o καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσα στο σαλόνι του σπιτιού τους να κρατά στην αγκαλιά του τη μικρή Λυδία.

Το στιγμιότυπο προερχόταν από την εφαρμογή που είχε το ζευγάρι στο κινητό του και μετέδιδε την κίνηση που κατέγραφαν οι κάμερες που βρίσκονταν στο σπίτι.

Η ώρα που φαίνεται στην κάμερα είναι 00.00.23, ενώ η στυγερή δολοφονία διαπράχθηκε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, από τις 4:05 έως τις 4:11 τα ξημερώματα.

Παρότι η φωτογραφία ρίχνει φως στις κινήσεις του 32χρονου, ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί για ποιο λόγο επέλεξε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο η άτυχη νεαρή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος οδηγείται αύριο, Τρίτη, ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για μια σταθερή υπερασπιστική γραμμή βασισμένη στην μεταμέλεια αλλά και την άρνηση προσχεδιασμού της δολοφονίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ