Το πώς προμηθεύτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη, με την οποία φέρεται να θανάτωσε την Τζωρτζίνα αναζητούν οι ερευνητές της ΕΛΑΣ. Η απάντηση ίσως βρίσκεται στο κινητό της και τις κλήσεις που δέχτηκε λίγες ώρες πριν η κόρη της καταλήξει.

Οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών από την πρώτη στιγμή της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου κατέσχεσαν το κινητό και τον φορητό υπολογιστή της, προκειμένου να εξεταστούν στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Οι κλήσεις που δέχτηκε πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας η Ρούλα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Θεοδόση Πάνου στη Real News, ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν πως το κινητό της προφυλακισμένης 33χρονης, την ημέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα, παρουσιάζει ερευνητικό ενδιαφέρον κυρίως για τις κλήσεις που φέρεται να δέχτηκε πριν από το θάνατο της 9χρονης, αλλά και εκείνες που έκανε η ίδια αφού είχε καταλήξει το παιδί.

Μάλιστα, όπως λένε άνθρωποι που έχουν γνώση των ερευνών, οι κλήσεις κατά την επίμαχη μέρα ίσως ξεκλειδώσουν το μυστικό που θα δέσει σε απόλυτο βαθμό την υπόθεση και είναι δυνατόν να δώσει στοιχεία και για τους άλλους δύο θανάτους των παιδιών της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως δύο κλήσεις που φέρεται να έχει δεχτεί στο κινητό της η 33χρονη με απόκρυψη. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η απόκρυψη στον αριθμό που κάλεσε τηλεφωνικά την κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία ενδέχεται να εξελιχθεί σε σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης. Θεωρείται μάλιστα ότι το στοιχείο αυτό μπορεί να οδηγήσει στον προμηθευτή της κεταμίνης και στις συμβουλές που ίσως έδινε τόσο για τη χορήγηση του ισχυρού ναρκωτικού, όσο και για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να δράσει η ουσία και να φέρει το αποτέλεσμα που φέρεται να επιθυμούσε η μητέρα της άτυχης Τζωρτζίνας. Παράλληλα αναφέρεται πως θα ερευνηθούν και οι κλήσεις που έκανε η ίδια, μετά τον θάνατο του παιδιού, προς άτομα που δε φαίνεται να ανήκουν στον συγγενικό της κύκλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ