Η υπόθεση της Ιωάννας Τούνη μετά τη νέα μήνυση που κατέθεσε κατά του 35χρονου τον οποίο κατηγορεί για το revenge porn βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές, τις επόμενες ημέρες θα έχει πολλές εξελίξεις.

Οι δικηγόροι του 35χρονου, Σωτηρία Πανουσάκη και Γιάννης Γλύκας μίλησαν στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου “Χαμογέλα και πάλι” και μεταξύ άλλων ανέφεραν:

«Το τί συνέβη στο περιστατικό που έλαβε χώρα το 2017, θα φανεί την αίθουσα του δικαστηρίου. Το εν λόγω περιστατικό, που έγινε το 2017, δεν το επικοινωνήσαμε ποτέ. Μόλις διαπιστώσαμε την αναπαραγωγή του, καταγγείλαμε την συγκεκριμένη πράξη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκληματος Θεσσαλονίκης, όπως οφείλαμε, δώσαμε όλα τα στοιχεία αποδεικνύοντας ότι δεν έχουμε σχέση με την δημοσιοποίηση του βίντεο. Απ΄τον Μάιο του 2020 που κάναμε τη μήνυση και μετά δεν ανοίξαμε καμία συζήτηση γι’ αυτό. Ο πελάτης μου που είναι ο μόνος πρωταγωνιστής στο βίντεο έκανε τη μήνυση και προσπάθησε να προχωρήσει τη ζωή του».

Σε άλλο σημείο η δικηγόρος του 35χρονου είπε: «Ο πελάτης μου καταρρακώθηκε από την δημοσίευση του βίντεο και έκανε τα πάντα για να μην πέσει στα χέρια ανθρώπων του περιβάλλοντός του και άλλων. Από το 2017 και μετά δεν είχαν επαφή με την κ. Τούνη. Είχε δημιουργηθεί ένα κακό κλίμα έπειτα από τη δημοσίευση προσωπικών φωτογραφιών της. Ο πελάτης μου δεν γνωρίζει ποιός τραβάει το βίντεο, μπορεί να έχει τραβηχτεί από απόσταση 600 μέτρων με ζουμ».

Ο Γιάννης Γλύκας, που εκπροσωπεί επίσης το 35χρονο δήλωσε με τη σειρά του: «Είναι εξαιρετικά σημαντικό να μην προσπαθούμε να ομαδοποιήσουμε υποθέσεις που είναι στο προσκήνιο της επικαιρότητας. Άλλη υπόθεση είναι η ανήλικη με τον ιερέα, άλλη η 24χρονη και άλλο η καταγγελία μιας κοπέλας που δεν κατήγγειλε το συγκεκριμένο περιστατικό όταν έγινε το 2017».

Ακόμη, επανέλαβε πως το 2020 η Ιωάννα Τούνη έκανε μήνυση κατά αγνώστων για το βίντεο η οποία μπήκε στο αρχείο, ενώ την κατηγόρησε και για αλλαγή στάσης στα βίντεό της στα social media: «Δεν υπάρχει καμία άσκηση ποινικής δίωξης, ο επιχειρηματίας δεν είναι κατηγορούμενος».

Τέλος, υποστήριξε πως ο πελάτης του δεν γνωρίζει ποιος τράβηξε και διακίνησε το βίντεο, αφού και ο ίδιος είναι θύμα και δεν έχει κανένα όφελος από την προβολή του.

Στην εκπομπή του Mega μίλησε και ο δικηγόρος της Ιωάννας ΤούνηΑπόστολος Λύτρας, λέγοντας πως: «Η κ. Τούνη γνωρίζει ποιός έχει τραβήξει το βίντεο, και τα στοιχεία του, της τα έδωσε ο ίδιος ο καταγγελλόμενος. Ο καταγγελλόμενος είπε στην κ. Τούνη, ότι το υλικό το έχει μόνο αυτός και ότι το τράβηξε από το κινητό του φίλου του. Όσον αφορά στις φωτογραφίες, ο καταγγελλόμενος έβγαλε τις φωτογραφίες εκείνες που στην συνέχεια διέρρευσαν».

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν και τις αποκαλύψεις στο 9ο λεπτό

Πηγή; fthis.gr

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ