ΗELLO! again…

Ξανά μαζί σε ένα “Makeup Meeting” με πολλά μυστικά ομορφιάς, γυναικείες συζητήσεις, γέλια, συγκίνηση και λόγια από καρδιάς.

Παρέα με το HELLO! Cyprus, συνεχίζουμε να σας ταξιδεύουμε στο χώρο του beauty και μαζί με ξεχωριστές καλεσμένες θα ανακαλύπτουμε καινούργια μυστικά και θα μοιραζόμαστε όλα όσα μας αφορούν, κοιτάζοντας τον εαυτό μας στον καθρέφτη και περιποιώντας τον.

Για το σημερινό επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής, θέλησα να φιλοξενήσω το γνωστό μοντέλο, διατροφολόγο και socialite, Κρίστη Αγαπίου για να μάθουμε περισσότερα πράγματα για τη ζωή της, μιας και δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις.

Ακολούθησε το HELLO! Cyprus στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα

Καθίσαμε μπροστά στον χαρακτηριστικό καθρέφτη της εκπομπής και πέραν από μια χαλαρή γυναικεία συζήτηση, ανταλλάξαμε μυστικά ομορφιάς και αποκαλύψαμε η μια της άλλης ιδιαίτερες στιγμές μας.

Η Κρίστη Αγαπίου μου άνοιξε τη καρδιά της και εξομολογήθηκε δύσκολες και ιδιαίτερες περιόδους στη ζωή της, μου μίλησε για τη καριέρα της στο μόντελινγκ, για την μητρότητα, την κορούλα της και τα επόμενα σχέδια της.

Έχει δεχτεί σεξουαλικές παρενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της καριέρας της; Ποιο είναι το πρότυπό της; Τι την γοήτευσε περισσότερο στον σύζυγό της; Πως τον γνώρισε και ποιο ήταν… το love story τους;

Ποια η σύνδεση της κορούλας της -αν και σε μικρή ηλικία- με την μόδα και το μακιγιάζ;

Αυτά και άλλα πολλά… στην ακόλουθη συνέντευξη μας!

“Makeup Meeting” με την Χριστιάνα Αριστοτέλους

Πιο δυναμική και άνετη από ποτέ, μας αποκαλύπτει άγνωστες στιγμές και λεπτομέρειες για τη ζωή της και μας αποδεικνύει πως… “μια γυναίκα όλα τα μπορεί”.

Η Κύπρια καλλονή που κατάφερε να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ σε Κύπρο και εξωτερικό, να συμμετέχει στους μεγαλύτερους διαγωνισμούς ομορφιάς, σε πανευρωπαϊκές καμπάνιες και να ξεχωρίσει… μιλά για όλα και μας δείχνει πως αν και έχει ζήσει αυτό που πολλά κορίτσια ονειρεύονται, αυτή παραμένει ταπεινή και προσγειωμένη.

Καλή θέαση!

 

Credits

Το επεισόδιο χορηγούν οι Estée Lauder, Bobbi Βrown, Jo Malone, LA MER, που μας χαρίζουν και μοναδικά δώρα για τις καλεσμένες μας αλλά και προϊόντα που ξεχωρίζουν στην αγορά του beauty.

Ευχαριστώ τους

Βrand Manager: Γιάννα Σοφοκλέους Μarketing Manager : Αγάπιος Παπαϊωάννου για την υποστήριξη και το μοναδικό αποτέλεσμα.

ΠροϊόνταEstée Lauder, Bobbi brown, Jo Malone, LA MER

ΠαραγωγήSHOOT ME PRODUCTION

Director: Ειρήνη Σοφοκλέους

Cameraman: Νεόφυτος Παντέλας

Ρούχα Ilona: Zara Cyprus

Hospitality: BretoHome 
Eξωτερικοί Συνεργάτες: Wow Cyprus 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ