Γεια σας αγαπημένες μου φίλες,

Αυτή την εβδομάδα θα δούμε μαζί ένα ιδιαίτερο και διαφορετικό μακιγιάζ, που δεν μπορεί σίγουρα να περάσει απαρατήρητο.

Πριν από λίγους μήνες, η Ραμόνα Φίλιπ ετοιμαζόταν για την καινούργια της συλλογή και συγκεκριμένα για το lookbook Fall – Winter 20/21. Όταν μου είπε η ίδια η Ραμόνα, αλλά και η Άντρια Αλετράρη που ανέλαβε το art direction, όλα όσα είχαν κατά νου και δείχνοντας μου το look που ήθελε να φτιάξω στο μοντέλο, ενθουσιάστηκα και είπα αμέσως το μεγάλο “ναι”.

Το εν λόγω μακιγιάζ δεν συνηθίζουν να μου το ζητάνε οι πελάτισσες μου, παρόλα αυτά σε δουλειές του χώρου της μόδας, το έχουμε συναντήσει πολλές φορές, αφού είναι μια ήρεμη – δύναμη. Μάλιστα, κάθε φορά το “διαφορετικό” αποτελεί μια πρόκληση για εμένα.

“Ιlona’s beauty stories”: Βραδινό make up look για μια λαμπερή εμφάνιση σαν της Γιώτας Κουφαλίδου

Εγώ προσωπικά, λατρεύω αυτό το dramatic top eyeliner look με nude lips glossy skin και τα έντονα κοψίματα στα μάγουλα, ενώ τα φρύδια σβησμένα. Στην εν λόγω περίπτωση, η επιλογή του wetlook ήταν άκρως επιτυχημένη. Πρόσδιδε ένα sexyness και ένα αισθησιασμό στο όλο σύνολο, ήταν μια πολύ δραματική, αλλά ταυτόχρονα “καθαρή” εμφάνιση.

Μαζί με το έντονο μάτι, έχουμε ένα ισορροπημένο πρόσωπο σε nude χρωματισμούς. Σίγουρα σε αυτόν που το βλέπει “κτυπά” είτε το eyeliner είτε το ρούχο – πράγμα που ευνοεί και τους σχεδιαστές μόδας- έτσι δεν είναι;

Σίγουρα δεν θα το προτιμήσεις για μια καθημερινή εμφάνιση υπό το φως του ήλιου, αλλά για μια πιο βραδινή και special. Για παράδειγμα; Στην πρώτη βραδινή έξοδο με τις φίλες σου μετά το lockdown.

Θα ήταν μια ιδανική επιλογή, εάν θέλεις να φύγεις από τα τετριμμένα και να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου, υιοθετώντας τις τάσεις και τα “αγαπημένα trends” των πιο σπουδαίων του χώρου. Άλλωστε το θέμα δεν είναι να αντιγράφεις, αλλά να πρωτοπορείς και να πείθεις και τους άλλους γύρω σου να το δοκιμάσουν!

“Ilona’s beauty stories”: Μάθε πως να πετύχεις το τέλειο contouring

Όπως και να έχει, επειδή άρχισες ήδη να το σκέφτεσαι, εγώ λέων να σου μάθω πως μπορείς βήμα – βήμα να το επιτύχεις. Για πάμε να δούμε;

Αρχικά, απλώς εφαρμόστε το κανονικό eyeliner όπως συνήθως, αλλά φτέρωσε το λίγο καθώς πηγαίνετε προς την εξωτερική γωνία. Τώρα ξεκινήστε από την άκρη του φτερού σας και σχεδιάστε μια καμπυλωτή γραμμή -στο κινητό βλέφαρο σας- μέχρι την εσωτερική γωνία του ματιού σας. Το επόμενο βήμα θα ήταν να καλύψουμε το κενό επιτυχημένα και that’s it. Τις διαδικασίες για μακιγιάζ και nude χείλη τις έχουμε ξανασυζητήσει, οπόταν μπορείς να ανατρέξεις στα προηγούμενα μου blog posts για να βοηθηθείς.

“Ilona’s Beauty Stories”: Μάθε πως να πετύχεις το smokey eyeliner look της Χριστιάνας Αριστοτέλους

Όταν ψωνίζετε για eyeliner, λάβετε υπόψη τη διαφορά μεταξύ της ημέρας και της νυχτερινής εμφάνισης. Η εμφάνιση της ημέρας πιθανότατα βασίζεται σε απλά μολύβια σε κοινά χρώματα, όπως μαύρο, γκρι ή καφέ. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το eyeliner που χρησιμοποίησα και είναι και το αγαπημένο μου είναι από το “Inglot” νούμερο 77.

Koρίτσια, ήρθε η ώρα να μάθετε όλα μου τα “μυστικά” στο μακιγιάζ!

Μάλιστα, για να διευκολυνθείτε φροντίστε να έχετε μια αξιόπιστη ξύστρα για μολύβια, ενώ κοιτάξτε και για gel eyeliner. Το συγκεκριμένο προϊόν το οποίο χρησιμοποίησα για το εν λόγω μακιγιάζ, ώστε να πετύχω ένα total black αποτέλεσμα.

Credits:

Fashion Designer: Ramona Filip

Styling & Art Direction: Άντρια Αλετράρη

Photographer: Γιώργος Μοτίτης

Hair: Leloft

Model: Luna Mariasole Meneguzzo

Η φωτογράφιση έγινε στο Grandrestort Hotel Limassol

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ