Την Χριστιάνα Αριστοτέλους την έχουμε συνηθίσει βαμμένη τις περισσότερες φορές λόγω του επαγγέλματος της, παρόλα αυτά, τις περισσότερες φορές επιλέγει γήινες αποχρώσεις και natural μακιγιάζ!

Μερικά χρόνια πριν όμως, θέλησε να κάνει την ανατροπή και έτσι με εμπιστεύτηκε για να την βάψω, παρουσιάζοντας την πιο σέξυ εκδοχή της. Το μακιγιάζ έγινε στα πλαίσια φωτογράφισης για το Must Magazine και μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που την συγκεκριμένη φωτογράφιση την θεωρούν την πιο αισθησιακή της, φορώντας, παρόλα αυτά, τα ρούχα της. Το μακιγιάζ είχε παίξει καθοριστικό ρόλο, αφού ήταν εμπνευσμένο από την Brigitte Bardot, μια περσόνα που θεωρείτε sex symbol μέχρι και σήμερα.

Είχαμε επιλέξαμε να επικεντρωθούμε σε ένα smokey eyeliner look, ώστε να μοιάζει περισσότερο στην Γαλλίδα καλλιτέχνιδα κατά την δεκαετία των 60s. Στο σημερινό blog post όπως θα καταλάβατε, θα σας μάθω βήμα – βήμα πως να το πετύχετε και εσείς το συγκεκριμένο μακιγιάζ για να το υιοθετήσετε στην επόμενη νυχτερινή εμφάνισή σας.

Πάμε να δούμε πως θα το πετύχουμε;

Καταρχάς, καθάρισα το πρόσωπο και έβαλα σταγόνες στα μάτια, ενώ γύρω από τα μάτια εξαφάνισα τους μαύρους κύκλους με ανοιχτόχρωμο κονσίλερ. Στη συνέχεια, σταθεροποίησα το κονσίλερ με ανοιχτόχρωμη πούδρα ελάχιστης λάμψης και πάνω στα πάνω βλέφαρα, με μαύρο λάινερ ματιών, τράβηξα μια χοντρή ίσια, μαύρη γραμμή, την οποία επέκτεινα πέρα από την εξωτερική γωνιά ματιού.

Η γραμμή προς τις άκρες γίνεται όλο και πιο λεπτή, ενώ με το ίδιο λάινερ ματιών, ζωγράφισα επίσης μια χοντρή γραμμή κάτω από τις κάτω βλεφαρίδες. Τις άκρες της κάτω γραμμής τις συνέδεσα με τις άκρες της πάνω γραμμής έτσι, ώστε να σχηματιστεί ένα περίγραμμα στο μάτι. Οι γραμμές συνδέονται στην εσωτερική γωνιά του ματιού ακολουθώντας τη γραμμή των πάνω βλεφαρίδων, ενώ στη πορεία έβαψα με μαύρη μάσκαρα τις βλεφαρίδες.

Στο υγρό μέικαπ ανακάτεψα κρέμα ενυδάτωσης και με το μείγμα κάλυψα το πρόσωπο. Με ανοιχτόχρωμο κονσίλερ “έσβησα” το χρώμα των χειλιών και με πιο σκούρο κονσίλερ δημιούργησα σκιά κάτω από τα ζυγωματικά, ενώ στη συνέχεια, σταθεροποίησα με ελάχιστη σκουρόχρωμη πούδρα. Με λίγη πούδρα έκανα την επιδερμίδα πιο ματ και έφτιαξα το σχήμα των φρυδιών με ανοιχτό καφέ μολύβι ματιού. Η σταθεροποίηση έγινε με καφέ σκιά φρυδιών σε παρόμοια απόχρωση με τα φρύδια και τόνισα το χρώμα των φρυδιών.

Είμαι σίγουρη πως ακολουθώντας τα βήματα θα το πετύχετε εκπληκτικά! Μείνετε συντονισμένοι για ακόμη περισσότερα beauty tips by Ilona!

Βρείτε με στα social media (ilonag_makeup, hello_cyprus) και στείλτε μου ιδέες, προτάσεις και ότι άλλο θα θέλατε να δείτε στο επόμενο άρθρο μου!

Σας φιλώ, Ilona!

 

Credits:

Περιοδικό MUST / τεύχος 149

Creative Director: Ειρήνη Χριστοφόρου

Styling: Άρτεμις Κουκκουλλή

Φωτογράφος: Χάρης Κυπριανού

Hairstylist: Κωνσταντίνος Μαντζιόκα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ