Και τώρα που γράφω μου έρχεται να χαμογελάσω, σκεπτόμενη εκείνη την νύχτα…

Η Γιώτα Κουφαλίδου είναι χρόνια φίλη μου και πρόσφατα ήταν καλεσμένη στην εκδήλωση “Beauty Awards” για να δώσει βραβείο στους νικητές της βραδιάς. Εγώ, μαζί με τον κομμωτή, Χρίστο Αρτεμίου, την ετοιμάσαμε με “φθινοπωρινές πινελιές” στο κατάστημα μου στην Μακαρίου.

Η ίδια πάντα έρχεται με χαμόγελο τόσα χρόνια που την ξέρω και οι συναντήσεις μας είναι περισσότερο παρεΐστικες παρά…σοβαρές. Όσο θάρρος όμως και να υπάρχει, πάντα η δουλεία γίνεται άκρως επαγγελματικά, και από την πλευρά της και από την δική μας.

Για την εν λόγω εμφάνιση της, η Γιώτα ήθελε κάτι chic, αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο, κάτι που να μην είναι too much, αλλά ούτε και πολύ ελαφρύ. Με το που μου εκμυστηρεύτηκε τι είχε στο μυαλό της, κατάλαβα ακριβώς τι ήταν αυτό που ήθελε.

Η Γιώτα είναι ένα άτομο που του αρέσει το χρώμα, έτσι επέλεξα ένα βραδινό make up look full απ’ αυτό. Για εντυπωσιακό βλέμμα, τονίσαμε το μάτι με κερασο-κόκκινα λαμπερά χρώματα, βάλαμε eyeliner και μισές βλεφαρίδες, Αφού η περίσταση μας επέτρεπε, ποντάραμε σε έντονα χείλη στην ίδια απόχρωση με τα μάτια, με μόνη διαφορά την glossy υφή. Τέλος, εναποθέσαμε λάμψεις με highlighters από Dior και καταφέραμε ένα φρέσκο και νεανικό look, βασισμένο στις τελευταίες τάσεις του μακιγιάζ.

Για να ολοκληρώσει το look της, η Γιώτα επέλεξε ένα φόρεμα με παστέλ μοτίβα από την Στάλω Θεοδώρου και κοσμήματα από NATS στους ίδιους χρωματισμούς. Για τα μαλλιά αποφάσισε να μαζέψει κάποια σε χαμηλό κότσο πίσω. ενώ να αφήσει και κάποιες μικρές τούφες να πέφτουν μπροστά στο πρόσωπο.

Πως σας φαίνεται το αποτέλεσμα; Δεν της ταιριάζει εκπληκτικά;

Εάν το συγκεκριμένο look θέλετε να αναλύσουμε step by step για να το υιοθετήσετε αγαπημένες μου φίλες, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μου το πείτε με ένα απλό μήνυμα. Βρείτε με στα social media (ilonag_makeup, hello_cyprus) και στείλτε μου ιδέες, προτάσεις και ότι άλλο θα θέλατε να δείτε στο επόμενο άρθρο μου.

Σας φιλώ, Ilona!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ