Όπως λογικά κατάλαβες από το τελευταίο μου post, έχω ήδη πει hello! Summer season. Εάν για κάποιο λόγο το έχασες, δες εδώ για το πρώτο μου after-covid ταξίδι στην αγαπημένη μου Μύκονο; σαφέστατα δεν ήταν αρκετό (είμαι σίγουρη νιώθεις και εσύ τη Covid καταπίεση) και εννοείται πώς έχω ήδη κλείσει το επόμενο.

Stay tuned – εσύ θα πας κάπου?

Σήμερα με βρίσκεις pool side στο Radisson Blu (ένα ‘office’ που χρησιμοποιώ πολύ συχνά) με το laptop αγκαλιά (τα καλά του freelancer). Μαγιό, καπέλο και μαγιό από lurex, απαντάω emails παράλληλα με ηλιοθεραπεία και beaute (εννοείται!). Το multitasking ήταν πάντα ένα από τα forte μου (ha!).

Αν και τα έχουμε ξαναπεί, in case που γνωριζόμαστε για πρώτη φορά, θα πρέπει να σου πω πώς γενικά και σαν αισθητική είμαι του no-make up make up!

Φυσική επιδερμίδα με ένα λαμπερό και dewy skin – aka ποτέ μα ποτέ δε παραλείπω (πολλές) δόσεις highlighter. Σίγουρα γνωρίζεις τη bronze goddess συλλογή της Estée Lauder – είναι νομίζω ότι πιο must have σε ότι έχει να κάνει με bronzers και Summer glowy skin!

Για πρώτη φορά δοκίμασα και το άρωμα της σειράς και το έχω ερωτευτεί.. σου μυρίζει καλοκαίρι! Sexy και μυστηριώδες ενώ ταυτόχρονα fresh… με νότες από mandarin orange, ginger, περγαμόντο, coconut, jasmine, vanilla, cashmere wood, amber και musk – what’s not to love?

Θα δεις επίσης και την ενυδατική κρέμα που χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή – Blue Heart Crème de la Mer .

Με limited edition jar, η κρέμα είναι – να στο πω με απλά λόγια – unreal! Super luxurious, κάνει το δέρμα να νιώθει / φαίνεται vibrant και – θα τολμήσω να πω – mesmerising. Για όλους τους τύπους δέρματος, όμως εάν έχεις ξηρή επιδερμίδα θα την αγαπήσεις ιδιαίτερα – thank me later!

Προσωπικά έχω κανονικό δέρμα όμως το καλοκαίρι προτιμώ προϊόντα πιο rich διότι λόγω του ήλιου νιώθω πώς η επιδερμίδα μου ‘διψάει’ περισσότερο!

Για το κόκκινο κραγιόν, θεωρώ πώς ξέρεις.. το μόνο μέρος που δε το φοράω, είναι… το κρεβάτι μου! Red Carpet από Bobbi Brown και thank me later, volume two!

Perfect shade και πολύ πολύ long-lasting!

Aυτά για σήμερα!

Και επειδή ξέρω θα ρωτάς, το lurex mαγιώ μου είναι από Sognante swimwear.. και μπορείς να το βρεις εδώ!

Το καπέλο μου, από Gladys Tamez Millinery, ένα brand από Los Angeles.. αν το θες, δες εδώ!

Τα κοσμήματα μου είναι IVI και μπορείς να τα βρεις ή online είτε στην Amicci.

Τα γυαλιά ηλίου μου είναι Saint Laurent από Amicci.

 

Until the next time!

A. x

 

Credits

Photography Georgios Motitis

Special thanks στο Radisson Blu Hotel Larnaca για τη θερμή φιλοξενία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ