Hello, Hello! Πώς είστε;

Όπως σου είπα και στο προηγούμενο άρθρο, σου ετοιμάζω ένα review από όλα τα shows, τα SS22 trends και το τι πρέπει να ξέρεις (αλλά και να έχεις στη ντουλάπα σου) για την ερχόμενη Άνοιξη Καλοκαίρι. Bare with me!

Προς το παρόν ένα mini (outfit) diary από το ταξίδι μου στο Μιλάνο.

 

Όταν έφτασα, ξεκίνησα απευθείας κάποια ραντεβού για να δω φίλους και συνεργάτες.. ο χρόνος εννοείται ήταν πολύ λίγος για το καιρό που έλειψα αλλά προσπάθησα να κάνω όσο το δυνατό περισσότερα.

Πρώτος σταθμός.. Pasticceria Marchesi πάνω από τη μπουτίκ της Prada στη Galleria Vittorio Emanuele. Aν και κλισέ το αγαπώ. Kάνω πολύ συχνά ραντεβού εκεί λόγω του κεντρικού του σημείου.

 

Βρήκα ευκαιρία να εκμεταλλευτώ τα υπέροχα φλιτζάνια για να σου δείξω και κάποια από τα καινούρια μου bling.. πράσινο από τη καινούρια συλλογή Giovanna Battaglia για τη SWAROVSKI και το signet ring από το Κορεάτικο Numbering.

I like bling and I won’t lie και αν με ακολουθείς καιρό το ξέρεις πολύ καλά 🙂

Η καινούρια συλλογή της Battaglia είναι to die for.. θα τολμήσω να πω πώς είναι πια ένα άλλο brand! Πέρα από τα κομμάτια, δες και πώς έχουν διαμορφωθεί τα καταστήματα! I mean…!

Στη συνέχεια δούλεψα σε ένα πρότζεκτ για το brand ALEVI, όπου καλέστηκα να κάνω μαζί με το φωτογράφο μου Γιώργο Μοτίτη, το art direction για το νέο τους campaign. Κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει ότι μιλάμε για τα ‘ultimate sexifiers’, αφού σχεδόν όλη η συλλογή αποτελείται από super sexy αλλά και ταυτόχρονα chic ψηλοτάκουνα (και όχι μόνο).

Και τώρα οutfits! Αν με ακολουθείς στο instagram  ίσως και να τα έχεις δει..

Διαφάνειες, cutouts, κολάν, ολόσωμες φόρμες, oversized suits και πολύ μαύρο! Είναι actually και κάποια από τα trends που θα δεις και αυτή αλλά και την επόμενη σεζόν (wink).

Thoughts?

A.x

Photography Georgios Motitis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ