Με έχεις δει να τα φοράω από πολύ νωρίς αυτό το καλοκαίρι.

Είτε εδώ σε κοντό version, ή αν με ακολουθείς στο Instagram, σε μακρύ, σε πόστς και άπειρα stories.. έχω προσθέσει αρκετά στο collection μου.

Το Φθινόπωρο θα τα βλέπεις ακόμη περισσότερο.. don’t say I didn’t tell you! Είναι μια από τις τάσεις που μου ‘μίλησαν φέτος’! Everything tight, legging looking και οτιδήποτε με straps και cutouts – σαν για παράδειγμα αυτά.

Ξέρω ήδη τι σκέφτεσαι… ‘ναι ναι αλλά για να το βάλεις πρέπει να έχεις ένα καλό σώμα’. Θα σου πω.. είναι από τις λίγες φορές που σε καταλαβαίνω.. είναι κολλητό και διαγράφει το σώμα, ναι! Όμως, πάνω από όλα και πέραν από το οποιοδήποτε καλό σώμα, το πρώτο συστατικό για να μπορέσεις να το βάλεις είναι πολλές, δόσεις confidence!

Άμα έχεις αυτό, και το σώμα και το πρόσωπο και οτιδήποτε φαίνεται αμέσως ωραιότερο και άκρως εντυπωσιακό; περπατάς με αέρα και μου το πουλάς. Με κάνεις να φύγω το βλέμμα μου από τα τυχόν μικρά παχάκια που μπορεί να έχεις και με μαγνητίζεις με το χαμόγελο και τον αέρα αυτοπεποίθησης που είναι ότι πιο sexy σε μια γυναίκα!

 

Άμα πάλι κολλάς λίγο αλλά θα σου άρεσε να το δοκιμάσεις σαν ιδέα, θα σου πρότεινα τώρα που αρχίζει λίγο και δροσίζει, να το συνδυάσεις με ένα oversized αντρικό blazer και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και αμέσως θα νιώσεις πιο άνετα! Δες πιο κάτω για κάποια από τα αγαπημένα μου αυτή τη στιγμή στην αγορά!

Τι λες?

 

Until the next time.

A.

 

Photography Georgios Motitis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ