Έβαλα αυτό το look για breakfast χθες, στο home away from home μου, Parklane Resort & Spa στη Λεμεσό!

Αν με ακολουθείς, είδες το breathtaking και jungle-ish location με αμέτρητα layers από palm trees και τις τρεις awesome πισίνες; έτσι για να έχεις να επιλέξεις πια ταιριάζει στο feng sui σου! Εμένα θα με βρεις όπου και η adult pool!

Να σου πω πως έχει και εξαιρετικό interior; ερωτεύτηκα τα χαλιά, τα φωτιστικά και τα all marble everything pieces.

Η διαμονή μου ήταν πολύ σύντομη όμως θα το επισκεφτώ ξανά σύντομα και θα σε πάω για μεγαλύτερο tour. Πάρα (μα πάρα) πολλές μου στείλατε μήνυμα και – στην Ινσταγκραμική γλώσσα – κάνατε react με όλων των ειδών emoji για αυτό το look!

Απολογούμαι σε όσες δεν απάντησα. Αν πάλι δε καταλαβαίνεις για πιο πράγμα μιλάω, ίσως δεν έχουμε γνωριστεί στο @andriasdose.

Προσωπικά το αγαπώ! Είναι SO ME (εύχομαι και so you). Για αυτό αποφάσισα να σας το δείξω λίγο καλύτερα.

P.S. μου κέρδισε και μια καινούρια γνωριμία αφού ήταν conversation starter.. It’s true, good outfits take you places! Και πόσο μου έλειψε αυτό το πράγμα στη Κύπρο – μια γυναίκα, out of nowhere – να κάνει compliment σε μια άλλη! Για το οτιδήποτε.. κάτι τόσο σύνηθες στο εξωτερικό; να σου πω πώς έχω ξεκινήσει φιλίες με αυτό τον τρόπο και είναι to the very least refreshing!

Ηθικό δίδαγμα, ποτέ και πουθενά δε πας απεριποίητη!

Anyhow, ένα mix and match και playsuit με αθλητικές λεπτομέρειες συνδυασμένο με kitten heels, micro bag σε ένα χρωματικό παιχνίδι του μπλε – μπορντώ – πορτοκαλί – κίτρινο! Note – η λεπτομέρεια του λευκού στο playsuit, παίζει σημαντικό ρόλο στην αρμονία των χρωμάτων!

Τι σου λέει?

P.S. Hello Summer! Δε ξέρω για εσένα αλλά για μένα η “σεζόν” ξεκίνησε δυναμικά και σιγά σιγά φτάνω και το tan μου στο επιθυμητό επίπεδο! Θετική διάθεση για να αναπληρώσουμε τον ‘χαμένο χρόνο’!

 

Until the next time!

A. x

 

Credits

Photography Georgios Motitis

Ευχαριστώ θερμά το Parklane Resort & Spa για τη θερμή φιλοξενία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ