Κανονικά θα έπρεπε να σου γράφω τρώγοντας το αγαπημένο μου (και της Kim Kardashian), white chocolate cheesecake και πίνοντας ένα παγωμένο chablis στο Hotel Costes στο Παρίσι αφού είναi Fashion Week και υπο κανονικές συνθήκες, δε θα το έχανα με τίποτα.

Χρόνια τώρα, το Milan και Paris Fashion Week είναι rituals μου – δύο φορές το χρόνο. Πολύ δυστυχώς όμως, αυτή τη στιγμή σου γράφω όμως από το καναπέ του σπιτιού μου αφού για τρίτη σεζόν, το FW είναι digital. Κάνοντας flashback σε ‘εποχές’ όπου φοράγαμε κανονικά ρούχα και βγαίναμε σε κανονικούς δρόμους για να κάνουμε κανονικό streetstyle. Πόσο μου λείπει όλο αυτό!

*credits Nick Leuze, Nicolai Christiansen, Mona, Mil

Όσο και αν αγαπώ το www, όσο και αν ζω με αυτό λόγω δουλειάς 24/7 και όσες ευκολίες και αν μου/μας παρέχει…δε θα είναι ποτέ το ίδιο. Δε ξέρω αν είχες ποτέ την τύχη να παραστείς σε ένα show / fashion week… εάν ναι, τότε με νιώθεις! Αυτή η ενέργεια δε συγκρίνεται με τίποτα!

Πραγματικά εύχομαι όλο αυτό το digital shift να μην είναι μόνιμο.. να επιστρέψουμε στο face to face και το realness κάποια στιγμή. Προς το παρόν όμως.. και με την ελπίδα της απόδρασης από το λήθαργο του tracksuit, παρακολουθώ με αγωνία τα shows.. Πάμε να δούμε τι έδειξαν οι οίκοι για AW21 sτο τρίτο πλέον virtual Fashion Week? Πήρε κάτι το μάτι σου? Αγαπημένα trends?

Είδαμε πολύ μπλε, pink blush αλλά και ενδιαφέρον χειμωνιάτικο colour blocking. Επιστροφή των clogs (aha!) και της δαντέλας και σταθερή παραμονή των prints – of course. Aυτό από Etro είναι τόσο ΕΓΩ!

Bodycons (a la Marine Serre) σαν αυτό από Prada.

Black and white styling.. όλη σχεδόν η συλλογή του Pierpaolo Piccioli και του οίκου Valentino ήταν σε B/W και total black!

Τέλος, εμφανώς επηρεασμένη από τις μέρες μας τάση – και κάτι που με εκφράζει πολύ –  the morning glam; βλέπε Prada και Valentino.

Θα επανέλθω με full report πολύ σύντομα.

Θα έλεγα όμως πώς δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις που έχουμε δει από σχεδόν όλους τους οίκους είναι τα πλεκτά σε όλες τους τις εκδοχές.. ακόμη και με τρόπους που δε θα το περίμενες (i.e. Acne), και πολύ (πάρα πολύ) cutout.

KNITWEAR

CUTOUTS

P.S. Έχουμε νέο βίντεο σήμερα.. και σε πάω για ψώνια.

Stay tuned.

A. x

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ