Κριός

Ενώ οι διανοητικές συζητήσεις και τα προσωπικά ενδιαφέροντα είναι έντονα για σένα αυτές τις μέρες, οι διελεύσεις σήμερα, μπορεί να υποδηλώνουν θολές ή παραμορφωμένες αντιλήψεις για ότι αφορά αξίες. Οι επικοινωνίες μπορεί να είναι αναξιόπιστες ή θα μπορούσες να γοητευτείς από ιδέες, καταστάσεις ή ανθρώπους, αλλά είναι απίθανο να δεις αυτά τα πράγματα πιο καθαρά. Αυτό συμβαίνει επειδή οι ευσεβείς πόθοι παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο και μπορούν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια μιας κατάστασης. Αν και είναι ευχάριστο τώρα, μπορεί να ακολουθήσει απογοήτευση!

Ταύρος

Οι σημερινές διελεύσεις του Ποσειδώνα δείχνουν την ανάγκη να πάρεις το χρόνο σου πριν βγάλεις συμπεράσματα. Η επιθυμία σου τείνει να θολώνει αυτό που βλέπεις σήμερα και οι γύρω σου μπορεί να σε βλέπουν λίγο μυστηριώδη. Ανεξάρτητα από αυτό, εάν δε νιώθεις ικανός να λάβεις αποφάσεις και να δεσμευτείς, ανέβαλε το μέχρι να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Θα ήταν επίσης καλή ιδέα να διαβάσεις ξανά τα ψιλά γράμματα. Οι φίλοι και τα χρήματα δεν συνδυάζονται καλά σήμερα, επομένως ίσως θελήσεις να αποφύγεις το δανεισμό και τις δαπάνες.

Δίδυμοι

Μπορεί να μη βλέπεις καθαρά το μέλλον σου, τη γενική κατεύθυνση, την καριέρα και τη φήμη σου σήμερα, κάτι που μπορεί να θολώσει προσωρινά την κρίση σου ή να δυσκολέψει τις τρέχουσες συζητήσεις. Τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη, σχηματίζουν ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα λίγο πριν φύγουν από το ζώδιο σου και μάλλον είναι καλύτερο να μην κάνεις κινήσεις σε εγχειρήματα και ιδέες προς το παρόν. Η τάση είναι να βλέπεις αυτό που θέλεις να δεις! Η αντικειμενικότητα διακυβεύεται κάπως με αυτές τις διελεύσεις να κυριαρχούν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Καρκίνος

Αύριο και ο Ερμής και η Αφροδίτη θα μπουν στο ζώδιο σου, αλλά πριν το κάνουν συγκρούονται με τον Ποσειδώνα. Αυτές οι διελεύσεις μπορούν να σε κάνουν να βάλεις παρωπίδες σε ότι αφορά ένα συναισθηματικό θέμα που δε θέλεις να αντιμετωπίσεις. Αν και είναι καλύτερο να αποφύγεις τα συμπεράσματα σήμερα, θα πρέπει να καταβάλλεις επιπλέον προσπάθεια για να αποφύγεις να κρύψεις κρίσιμες λεπτομέρειες. Εργασίες που απαιτούν πνευματική συγκέντρωση, αυθορμητισμό ή άμεση δράση μπορεί να μην πάνε καλά προς το παρόν.

Λέων

Ήσουν σε εξαιρετική φόρμα για σύνδεση με φίλους, δικτύωση και γνώση, αλλά οι ενέργειες σήμερα μπορεί να σε μπερδέψουν. Τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Ερμής έρχονται σε σύγκρουση με τον Ποσειδώνα και είναι καλύτερο να μη δεσμευτείς, καθώς οι αντίληψη σου δεν είναι ξεκάθαρη. Το που στέκεσαι με κάποιον μπορεί να είναι δύσκολο να το δεις ή φίλοι και εραστές μπορεί να ξεπερνούν τα όρια, αφήνοντας σε να αναρωτιέσαι. Εάν υπάρχουν οικονομικά ζητήματα ή θέματα υποστήριξης μπορεί να νιώσεις αβεβαιότητα περισσότερο από το συνηθισμένο σήμερα κάτι που μπορεί να επηρεάσει την διασκέδαση σου.

Παρθένος

Η τάση να αισθάνεσαι ότι στραγγίζεις από ενέργεια ή ενθουσιασμό είναι έντονη σήμερα, αλλά είναι προσωρινή και μπορεί να χρησιμεύσει ως υπενθύμιση για ένα διάλειμμα ή ξεκούραση. Η σύγχυση που μπορεί να νιώσεις στις σχέσεις με το σύντροφο ή ένα σημαντικό φίλο προκαλείται από τον Ερμή και την Αφροδίτη που σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Να είσαι προσεκτικός σε ότι αφορά την πίστη σου σε κάποιον ή κάτι και συγκράτησε την κρίση σου μέχρι να εμφανιστούν περισσότερες πληροφορίες.

Ζυγός

Οι σημερινές διελεύσεις του Ποσειδώνα μπορεί να υποδηλώνουν ασάφεια και μπορεί να επηρεάσουν την προσωπική σου διάθεση. Η αβεβαιότητα γύρω από την εργασία ή το πρόγραμμα σου ή η δέσμευση να φροντίζεις κάποιον μπορεί να είναι μέρος αυτού. Είσαι πιο συμπονετικός, αλλά και κάπως ευάλωτος τώρα, ιδίως αν έχεις επενδύσει πολύ συναισθηματικά στο να πιστεύεις κάτι που χρειάζεται περισσότερη σκέψη. Δεν είναι εύκολο να εστιάσεις σε πρακτικά θέματα σήμερα, καθώς η σκέψη σου είναι πιο ελεύθερη και δημιουργική παρά πρακτική προς το παρόν.

Σκορπιός

Οι διελεύσεις σήμερα μπορεί να επηρεάσουν τις αντιλήψεις σου. Αυτή δεν είναι μια αξιόπιστη μέρα για δεσμεύσεις, με δύο περίπλοκες επιρροές στο παιχνίδι που μπορούν να σε βγάλουν από την πορεία σου. Μπορεί να μην έχεις συγκεκριμένο σχέδιο ή να ανακαλύψεις ότι υποτίμησες το χρόνο ή τους πόρους που χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις ένα έργο. Στις ερωτικές σχέσεις τα σήματα μπορεί να είναι τόσο ανάμεικτα, που είναι δύσκολο να διαβάσεις ένα άτομο ή μια κατάσταση, ακόμα και με τις ιδιαίτερες αντιληπτικές σου ικανότητες.

Τοξότης

Το να εστιάζεις σε λάθη του παρελθόντος ή σε χαμένες ευκαιρίες είναι μια τάση σήμερα. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να συγκρούονται με τον Ποσειδώνα, η ενοχή μπορεί να εμφανιστεί εκεί που δεν το περιμένεις. Στόχευσε στο να αλλάξεις την προοπτική σου και να το αντιμετωπίσεις ως σκαλοπάτι στη διαδικασία ανάπτυξης σου. Εξέτασε ασυνήθιστες σκέψεις, όπως το να αμφισβητήσεις τις προηγούμενες αποφάσεις σου ή να αισθανθείς μια ξαφνική επιθυμία να αλλάξεις τη διαδρομή της ζωής σου, αλλά άφησε τη συζήτηση για αυτά τα πράγματα για μια άλλη στιγμή που εσύ και οι γύρω σου θα σκέφτεστε πιο καθαρά.

Αιγόκερως

Οι προσδοκίες για καταστάσεις μπορεί να είναι λίγο άσκοπες σήμερα, καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη συγκρούονται με τον Ποσειδώνα, αφήνοντας κάποια πράγματα στον αέρα. Οι στόχοι ή τα οράματα σου ενδέχεται να θολώσουν προσωρινά. Ως αποτέλεσμα οι μη ανταγωνιστικές και μη απαιτητικές δραστηριότητες είναι καλύτερες για σένα σήμερα. Μπορεί να αισθάνεσαι λίγο έξω από τα νερά σου, σα να μην μπορείς να εκφραστείς με αυτοπεποίθηση ή ομαλά. Είναι μια καλή μέρα για προσαρμογές και βελτιώσεις, και όχι για συγκεκριμένες αποφάσεις.

Υδροχόος

Με την επιρροή του Ποσειδώνα σήμερα, η συναισθηματική οπτική είναι έντονη. Με αυτή τη μεγάλη εσωτερική αβεβαιότητα είναι καλύτερο να μην πολεμήσεις ακόμα τον έξω κόσμο. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να καταλήξεις σε συμπεράσματα, καθώς η ενέργεια σήμερα τείνει να μπερδεύει περισσότερο από το να ενδυναμώνει. Ωστόσο οι προσαρμογές που κάνεις τώρα, μπορούν τελικά να οδηγήσουν σε ισχυρότερη θέση, ενισχύοντας την ανθεκτικότητα σου. Το άγχος ή η ενοχή μπορεί να επηρεάσει την παραγωγικότητα, αλλά προσπάθησε να μην αφήσεις αυτή την ενέργεια να εισχωρήσει στις προσωπικές σου αλληλεπιδράσεις, καθώς οι διαφωνίες μπορεί να φτάσουν σε αδιέξοδο.

Ιχθύες

Οι σημερινές προβληματικές διελεύσεις του Ποσειδώνα υποδηλώνουν κάποια τάση για σύγχυση και μπορεί να νιώσεις πως βρίσκεσαι εκτός πορείας. Η μέρα είναι λιγότερο ιδανική για λήψη αποφάσεων ή για προώθηση ενός σχεδίου. Υπάρχει μια αμυντική ατμόσφαιρα γύρω σου, είτε αυτό προέρχεται από άλλους είτε από μέσα σου, ή και τα δύο! Αυτό μπορεί να επηρεάσει τις υγιείς αλληλεπιδράσεις και οι γύρω σου μπορεί να είναι μαζεμένοι και λιγότερο αυθόρμητοι. Ο πειρασμός είναι να αναλάβεις ένα συναισθηματικό ή ίσως ένα οικονομικό ρίσκο, αλλά αυτό μπορεί να μην έχει σταθερή βάση στην πραγματικότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ