Η Βάσια Μαυράκη εξηγεί στο Hello! τι σημαίνει η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω την πρώτη μέρα του Δεκέμβρη.

Σκοπός του να οργανώσει τις σκέψεις και να δομήσει το λόγο. Ο νους γίνεται στρατηγικός και η συμπεριφορά πιο συγκεκριμένη.

Θα παραμείνει σε ορθή πορεία μέχρι 13 Δεκεμβρίου περνώντας σε ανάδρομη πορεία στις 14 Δεκεμβρίου όπου και θα παραμείνει μέχρι 2 Ιανουαρίου 2024.  Ο Ερμής του τελευταίου μήνα του 2023 θα διανύσει δύο ζώδια καθώς στην αναδρομή του από 23 Δεκεμβρίου μέχρι 2 Ιανουαρίου θα περάσει και στο ζώδιο του Τοξότη.

Ο πλανήτης της δράσης του μυαλού και της επικοινωνίας θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους  και τα ζώδια της Φωτιάς, Κριούς, Λέοντες, Τοξότες   και  ανάλογα με τη θέση του στον γενέθλιο χάρτη μας θα φανερώσει  τις επικοινωνιακές και μαθησιακές μας δυνατότητες.

Ζώδια: Με τον Ερμή στον Αιγόκερω ο νους γίνεται στρατηγικός και η συμπεριφορά πιο συγκεκριμένη
Ζώδια: Με τον Ερμή στον Αιγόκερω ο νους γίνεται στρατηγικός και η συμπεριφορά πιο συγκεκριμένη

Προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Ο Ερμής κινείται  πολύ κοντά στο ζώδιο  που βρίσκεται ο Ήλιος μας και αυτό σημαίνει πως αν για παράδειγμα  κάποιος εκπροσωπεί  το ζώδιο του Αιγόκερου, ο Ερμής του θα βρίσκεται  ή στο ίδιο ζώδιο, ή σε ένα πριν, ή σε ένα μετά. Ο  Ήλιος μας χρωματίζει τον Ερμή μας κάνοντας τον τρόπο σκέψης μας να συνάδει με την προσωπικότητα μας.

ΚΡΙΟΣ

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ο Ερμής θα διελαύνει στον τομέα της καριέρας σας γεγονός που σημαίνει πως η προσπάθεια σας να ξεχωρίσετε και να διακριθείτε επαγγελματικά θα είναι έντονη.  Την περίοδο της αναδρομής του Ερμή ενδέχεται να εμφανιστούν θέματα που σας είχαν απασχολήσει στο τέλος της άνοιξης  και που τώρα θα απαιτήσουν τελικές λύσεις. Η παραμονή του στο ζώδιο του Τοξότη θα ευνοήσει και επαγγελματικά θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό.

ΤΑΥΡΟΣ

ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑΤΑ

Ο Ερμής από τον Αιγόκερω θα επηρεάσει τον τομέα των… πνευματικών σας οριζόντων. Εύνοια θα υπάρξει στα οικονομικά και τις επενδύσεις σας που αφορούν στο εξωτερικό αλλά και τις σπουδές σας και την επέκταση τους.  Ευνοϊκή η θέση του Ερμή στον Αιγόκερω και για τα συναισθηματικά σας και θα εξακολουθήσει να είναι ευνοϊκή και στην αναδρομή του στον Τοξότη καθώς θα σας ξεμπλοκάρει περισσότερο συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Ερμής από τη νέα θέση του στον Αιγόκερω θα ενεργοποιήσει τα οικονομικά σας και θα αυξήσει τη σεξουαλικότητα σας.  Κατά τη διάρκεια της αναδρομής του στον Τοξότη θα βρεθεί ακριβώς ‘’απέναντι’’ σας στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων. Ενδέχεται να σας φέρει ερωτικούς συντρόφους από το παρελθόν που θα θελήσουν να τους δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία επανασύνδεσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ

Ο Ερμής από τη νέα θέση του στον Αιγόκερω θα ευνοήσει τον  τομέα του γάμου, των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Όλοι οι άλλοι σημαντικοί της ζωής σας θα απαιτήσουν την προσοχή και το ενδιαφέρον σας. Θετικά όμως θα είναι και τα νέα που αφορούν στα επαγγελματικά σας καθώς  οι καθημερινές σας ασχολίες θα διεκπεραιώνονται με τον ευκολότερο τρόπο. Δώστε μόνο προσοχή σε παλιά θέματα υγείας που ενδέχεται να επιστρέψουν.

ΛΕΩΝ

ΤΟ… ‘’ΒΟΥΤΑΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ’’ ΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ο Ερμής από τη θέση του στον Αιγόκερω θα απαιτήσει από εσάς να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που επικοινωνείτε και στα λόγια που χρησιμοποιείτε. Η σοφή παροιμία ‘’βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσουμε’’ θα είναι πολύ επίκαιρη για εσάς όσο ο Ερμής θα παραμείνει στον Αιγόκερω. Πιο ευχάριστο  θα αποδειχθεί  το διάστημα της αναδρομής  του στον Τοξότη καθώς θα διευκολύνει τα ερωτικά σας θέματα τα από παλιά προερχόμενα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΥΝΟΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ… ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Είναι μια εξαιρετική θέση για εσάς Παρθένοι μου, αυτή του κυβερνήτη πλανήτη σας του  Ερμή στο φιλικό ζώδιο του  Αιγόκερω. Η εύνοια θα είναι πολύπλευρη και στα ερωτικά σας και στις χαρές που θα πάρετε από τα παιδιά σας, αλλά και στα επαγγελματικά σας. Με την αναδρομή του στο ζώδιο του Τοξότη θα γίνει αρκετά προκλητικός σε θέματα που αφορούν τις οικογενειακές σας σχέσεις και την ακίνητη περιουσία σας. Σοφή επιλογή θα ήταν η αποφυγή σημαντικών οικογενειακών συζητήσεων από 13/12ου – 2/1ου/2024.

Ζώδια: Ζώδια: Ποιους ευνοεί η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω
Ζώδια: Ζώδια: Ποιους ευνοεί η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω

ΖΥΓΟΣ

ΟΙ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω θα σας επηρεάσει περισσότερο τα θέματα των οικογενειακών σας σχέσεων. Θα ήταν ένα καλό διάστημα αυτό αν επιθυμείτε να συσφίξετε τις σχέσεις σας με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Η αναδρομή του στο ζώδιο του Τοξότη θα  φέρει εύνοια στην επικοινωνία σας, όμορφες φρέσκιες ιδέες και ανεβασμένη ψυχολογία. Ευνοϊκές και οι συζητήσεις θεμάτων του παρελθόντος που τώρα θα απαιτήσουν οριστικές λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΝΟΗΤΙΚΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ, ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ερμής από τη νέα του θέση τον Αιγόκερω θα ευνοήσει την επικοινωνία σας, τη σχέση σας  με τα αδέλφια και τις κοντινές μετακινήσεις σας. Η θέση του είναι ιδανική αν εργάζεστε στον τομέα της επικοινωνίας και της διαφήμισης. Η αναδρομή του Ερμή στον Τοξότη θα τονώσει και την αυτοπεποίθηση και τα οικονομικά σας  και ενδέχεται να σας φέρει χρήματα που σας οφείλουν  από το παρελθόν. Αποφυγή αγοράς μεταφορικού μέσου και τεχνολογικού εξοπλισμού από 13/12ου – 2/1ου/2024

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΖΩΗΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Ο Ερμής από τη  γήινη θέση του στον Αιγόκερω θα φέρει άνεση στην επικοινωνία σας και θα σας κάνει πιο ανοιχτούς στο διάλογο και στις νέες ιδέες. Η αναδρομή του στον Τοξότη θα φέρει νέα πνοή στα οικονομικά σας, θα ανεβάσει τη διάθεση σας και θα σας κάνει πιο τολμηρούς στις επαγγελματικές σας απαιτήσεις. Ενδέχεται να πάρετε αυξήσεις που σας τις είχαν υποσχεθεί στο παρελθόν και δεν τις είχαν πραγματοποιήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΙ… ΔΙΚΑΙΗ

Ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας και της γρήγορης σκέψης περνά στο δικό σας ζώδιο και σας χαρίζει την υποστήριξη και τα κοινωνικά του οφέλη. Είστε γεννημένοι αρχηγοί και ο Ερμής στον Αιγόκερω έχει αρχηγικές και στρατηγικές ικανότητες. Τώρα είναι το διάστημα που με ηρεμία και δικαιοσύνη επικοινωνείτε τις θέσεις σας. Αυξημένη προσοχή καθώς η αναδρομή του στον Τοξότη θα ξεσηκώσει παρασκήνιο κι αντιζηλίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Η διέλευση του Ερμή στον Αιγόκερω θα επηρεάσει την ψυχολογία και τον ονειρικό σας κόσμο. Θα κινείται σε μια ευάλωτη για εσάς θέση που το παρασκήνιο και τα μυστικά θα δίνουν και θα παίρνουν. Οι σκέψεις σας θα είναι ευάλωτες καθώς το ερωτικό παρελθόν σας δε θα μπορεί να φύγει από το μυαλό σας. Η αναδρομή του όμως στον Τοξότη θα αντιστρέψει το κλίμα και θα σας κάνει να σκέφτεστε με αισιοδοξία το μέλλον και τις μελλοντικές ερωτικές σας σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

ΠΑΛΙΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΊΝΟΝΤΑΙ …ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ

Η  είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω θα ανανεώσει τους στόχους σας και θα ανοίξει τον κοινωνικό σας κύκλο. Η υποστήριξη των φίλων σας θα αποδειχθεί μεγαλύτερη  από κάθε άλλη φορά και  ίσως επανέλθουν και φίλοι από το παρελθόν με διάθεση να σας βοηθήσουν. Η ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη θα τονώσει την επαγγελματική σας αξιοπιστία και θα σας κάνει περισσότερο τολμηρούς στις επαγγελματικές σας απαιτήσεις.

Πηγή: Βάσια Μαυράκη – Vasia Mavraki

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ