ΚΡΙΟΣ
Σήμερα μπορεί να σας πιάνει λίγη εσωστρέφεια και να μην έχετε κέφια για πολλά. Από την άλλη, μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής. Δεν είναι ανάγκη να συμμετέχετε σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας αν δεν το θέλετε. Ακολουθήστε τους δικούς σας ρυθμούς. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο ας είστε πιο προσεκτικοί στις μετακινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα, αν είστε γεννημένοι-ες στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας επηρεάζεστε περισσότερο από το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που μπορεί να δημιουργεί στρες, αλλά και θυμό εξαιτίας συμπεριφορών μέσα στο επαγγελματικό ή φιλικό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε με διπλωματία, αλλά ευθέως να το διαχειριστείτε. Προσέξτε περισσότερο και σε οικονομικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα δεν αποκλείεται να προκύπτουν κάποια απρόοπτα τα οποία σας βάζουν σε μια διαδικασία να σκεφτείτε εναλλακτικούς τρόπους για να κάνετε αυτά που θέλετε. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου επηρεάζεστε από το τετράγωνο του Ερμή από το ζώδιό σας με τον Κρόνο στους Ιχθύς και θα πρέπει να είστε κάπως πιο προσεκτικοί τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα σχηματίζεται το τετράγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Κρόνο στους Ιχθύς και μπορεί να έχετε περισσότερη αγωνία ή άγχος για κάποια πράγματα ή μπορεί να σας βγαίνουν παράπονα και γκρίνιες. Πριν τα δείτε όμως όλα σαν βουνό, κάντε έναν καλύτερο έλεγχο της πραγματικότητας γύρω σας και δείξτε ψυχραιμία και υπομονή.

ΛΕΩΝ
Η Τετάρτη είναι από τις πλέον απαιτητικές μέρες της εβδομάδας καθώς σχηματίζεται η όψη τετραγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Κρόνο. Καταρχάς προσπαθήστε να είστε πιο συγκεντρωμένοι στην οδήγηση. Δευτερευόντως προσέξτε αρκετά σε φιλικές σχέσεις. Ενδέχεται ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον να κάνει κάτι και να αλλάξει ξαφνικά το πρόγραμμα σας ή να σας πει κάτι και να σας στενοχωρήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα μπορεί να νιώθετε ένα ακαθόριστο άγχος, είτε για κάποια σχέση είτε ακόμη και για τα επαγγελματικά σας στο μέλλον. Προσέξτε όμως ιδιαίτερα σε τι δεσμεύεστε με αυτή την όψη, για να μην εγκλωβιστείτε σε πράγματα και καταστάσεις που δεν επιθυμείτε. Προσπαθήστε να ζείτε το «εδώ και τώρα».

ΖΥΓΟΣ
Η Τετάρτη μπορεί να σας πιέσει λίγο περισσότερο. Κάποιοι μπορεί να είναι τέτοια η φύση της δουλειάς σας που να χρειάζεται να διαθέσετε περισσότερες ώρες σε αυτή, άλλοι μπορεί να νιώθετε ένα εγκλωβισμό σε μια κατάσταση και να έχετε περισσότερο άγχος. Ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί στις μετακινήσεις, στην επικοινωνία, αλλά και στα θέματα της φυσικής σας κατάστασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με το τετράγωνο του Ερμή από τους Διδύμους προς τον Κρόνο στους Ιχθύς και τις απαιτητικές όψεις της Σελήνης, μπορεί να νιώθετε κάποια δυσκολία ή μια αίσθηση εγκλωβισμού. Γι’ αυτό μην δίνετε υποσχέσεις που ξέρετε ότι θα δυσκολευτείτε να τηρήσετε, ακόμη και στα παιδιά ή τον σύντροφό σας, Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο αποφύγετε οικονομικές διαπραγματεύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η όψη Ερμή – Κρόνου σήμερα παίζει με το μυαλό και τα συναισθήματά σας. Καθώς όλοι γύρω σας θα είναι πιο βιαστικοί, αλλά και λίγο στον κόσμο τους, ίσως πρέπει να προσέξετε τι λέτε και πώς το λέτε αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Γενικώς είναι μια σχετικά πιο άβολη μέρα και ίσως νιώσετε κάποιες ανασφάλειες να ξυπνούν από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
Σήμερα έχουμε το τετράγωνο του Ερμή προς τον Κρόνο και μπορεί να υπάρχουν αλλαγές στο πρόγραμμα σας. Κάποια απρόοπτα που ίσως αλλάξουν το πλάνο της ημέρας τελευταία στιγμή. Αυτό δε σημαίνει ότι απαραίτητα θα είναι αρνητική η έκπληξη όμως. Προσέξτε λίγο περισσότερο στην επικοινωνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σάς υπενθυμίζει όσα «πρέπει» να κάνετε ή ότι κάποιες φορές πρέπει να είμαστε ευέλικτοι με τα προγράμματα μας, γιατί συμβαίνουν κι απρόοπτα. Αυτό δε σημαίνει ότι τα απρόοπτα είναι αρνητικά. Ακόμη, προσέξτε τις αυξημένες προσδοκίες, αλλά και τα μεγάλα έξοδα που μπορεί να κάνετε.

ΙΧΘΥΕΣ
Με το τετράγωνο του Ερμή από τους Διδύμους προς τον Κρόνο στο ζώδιό σας, μπορεί να σας πιάνει νοσταλγία και να θέλετε να μιλήσετε με άτομα από το παρελθόν και να μελαγχολείτε λίγο. Στο οικογενειακό περιβάλλον προσέξτε λίγο περισσότερο να μην ανακατευτείτε σε συζητήσεις που αφορούν άλλους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ