Κριός
Ο Ερμής εισέρχεται σήμερα στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου και θα συνεχίζει να επηρεάζει αυτόν τον τομέα έως τις 11/2. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου οι σκέψεις στρέφονται συχνά σε σχέδια και επαγγελματικά θέματα. Αυτή η διέλευση διεγείρει πολλή ψυχική ενέργεια και αυξημένη εμπλοκή με την καριέρα, τη φήμη και της δραστηριότητες καθορισμού στόχων. Είσαι επίσης πιο προσεκτική και μάλιστα φρουρός της επικοινωνίας σου, καθώς αισθάνεσαι ιδιαίτερα υπεύθυνη για το τι λες και πως το λες. Πράγματι τα λόγια σου έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο αυτές τις μέρες. Η πρόοδος είναι στο επίκεντρο σήμερα,  αλλά είναι δύσκολο να συνδυάσεις τα πάντα.

Ταύρος
Οι ιδιότητες που σου έρχονται φυσικά τείνουν να δίνουν συναισθηματικό τόνο στη μέρα. Λαχταράς περισσότερη διαδραστικότητα με τον Ερμή να κινείται στον τομέα του πνεύματος σου μέχρι τις 11/ 2. Αυτός ο κύκλος βοηθά στη διευκόλυνση της αυτοέκφρασης και στην εξομάλυνση των επικοινωνιών. Είναι πιθανό να νιώσεις έμπνευση από μια ιδέα ή να μάθεις κάτι που σε ενθουσιάζει και επηρεάζει θετικά τα μελλοντικά έργα. Όλο και περισσότερο οι φιλοδοξίες και τα ιδανικά σου είναι κινητήριες δυνάμεις στη ζωή σου και όλο αυτό θα αυξηθεί περαιτέρω, μόλις η Αφροδίτη κατευθυνθεί στον ίδιο τομέα σε λίγες μέρες. Σήμερα είναι μια μέρα ιδεών, αλλά χρειάζεται δουλειά για να ενωθούν τα πάντα σε ένα συνεκτικό σύνολο. 

Δίδυμοι
Ο πλανητικός κυβερνήτης σου σήμερα εισέρχεται στον ηλιακό 8ο οίκο σου και η οικεία ζωή σου, οι προσκολλήσεις, τα μυστήρια, η ψυχολογία, οι έρευνες, η δουλειά του εαυτού σου και οι μακροπρόθεσμες στρατηγικές βρίσκονται στο επίκεντρο. Αναζητάς βαθύτερα νοήματα ή την κρυφή ατζέντα. Ο Ερμής φέρνει κάποια αντικειμενικότητα σε περίπλοκα και βαθιά ριζωμένα συναισθήματα και περιστάσεις. Οι συζητήσεις μπορεί να ενταθούν γρήγορα, ωστόσο αποσυνδέεσαι εύκολα από θέματα ώστε να κρατάς τα πράγματα πιο λογικά και πιο δίκαια. Μπορεί να υπάρξουν εκπληκτικές αποκαλύψεις μπορεί ακόμα να εκπλήξεις τον εαυτό σου αποκαλύπτοντας κάτι. 

Καρκίνος
Ο Ερμής κινείται σήμερα στο αντίθετο ζώδιο σου και θα μείνει έως τις 11/2. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου μπορεί να υπάρξουν φανταστικές ευκαιρίες για να μάθεις μέσα από τις αλληλεπιδράσεις με τους άλλους. Είσαι επίσης πιο διατεθειμένη να παίρνεις κοινές αποφάσεις. Η ιδέα τώρα είναι να εξετάσεις τομείς της ζωής σου από μια διαφορετική οπτική γωνία. Τις επόμενες εβδομάδες είσαι σε καλή θέση για να συζητήσεις τα πράγματα ή να τα ταξινομήσεις ορθολογικά. Αυτή η θέση θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι οι άλλοι έχουν πολλά να πουν ή πολλά στοιχεία στη ζωή σου σε αυτό το στάδιο. 

Λέων
Ο Ερμής εισέρχεται στον ηλιακό 6ο οίκο σου όπου θα παραμείνει έως τις 11/2. Μπορεί να εμπλακείς στις λεπτομέρειες της καθημερινότητας τις επόμενες εβδομάδες και αυτό μπορεί να λειτουργήσει υπέρ ή εναντίον σου. Μπορεί να αναλύεις προβλήματα, να εργάζεσαι για την επίλυση δύσκολων θεμάτων και να βρίσκεις λύσεις σε πρακτικά προβλήματα. Πρόσεξε για υπερβολική σκέψη και υπερβολική ανάλυση καταστάσεων. Θα τα καταφέρεις καλύτερα αν καταβάλλεις επιπλέον προσπάθεια για την οργάνωση του χώρου σου. Αναζήτησε πληροφορίες που βελτιώνουν την υγεία και τις καθημερινές συνήθειες και τις αναζητήσεις ευεξίας σου. Σήμερα οι σκόρπιες σκέψεις μπορεί να  δημιουργήσουν άγχος. 

Παρθένος
Ο Ερμής εισέρχεται στον ηλιακό 5ο οίκο σου για μια διαμονή έως τις 11/2. Έτσι τις επόμενες εβδομάδες εκφράζεσαι περισσότερο και μπορείς να έχεις μεγαλύτερη επιθυμία να κατανοήσεις τα συναισθήματα σου. Μπορεί να αναλύσεις την ερωτική σου ζωή, να εκφράσεις τις στοργές σου ή να ρίξεις περισσότερη ψυχική ενέργεια σε παιχνίδια και δημιουργικές αναζητήσεις. Αυτή η διέλευση ενθαρρύνει την ανάγκη σου να μοιραστείς τις παρατηρήσεις ή τις ιδέες σου με τους άλλους. Οι σκέψεις μπορεί συχνά να στρέφονται στην εύρεση της χαράς, του ελεύθερου χρόνου και της ψυχαγωγίας ή του ρομαντισμού σου κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. 

Ζυγός
Ο Ερμής εισέρχεται στον 4ο ηλιακό σου οίκο σήμερα και σε λίγες μέρες θα ακολουθήσει και η Αφροδίτη, φέρνοντας περαιτέρω ενδιαφέρον για την οικογένεια, την οικιακή ζωή, τα συστήματα υποστήριξης, τις ρίζες σου αλλά και το παρελθόν. Συζητήσεις και σκέψεις περιστρέφονται συχνότερα γύρω από αυτά τα πράγματα τις επόμενες εβδομάδες. Η δραστηριότητα αυξάνεται στο σπίτι η οποία μπορεί να περιλαμβάνει εργασία, μελέτη ή μάθηση. Η σημερινή μέρα σε προκαλεί να αφήσεις γνωστά μοτίβα σκέψης και να δημιουργήσεις καινούρια. Οι ιδέες δεν έχουν διαμορφωθεί πλήρως αλλά αξίζουν την προσοχή σου. 

Σκορπιός
Ο Ερμής εισέρχεται σήμερα στον ηλιακό 3ο οίκο σου μένοντας για περισσότερο από το συνηθισμένο δηλ. έως τις 11/2. Είναι μια ψυχικά πολυάσχολη περίοδος όταν έχεις την τάση να κάνεις πολλές συνδέσεις, καλώντας, γράφοντας και μοιράζοντας. Η Αφροδίτη σε λίγες μέρες θα εισέρθει στον ίδιο τομέα, δίνοντας περαιτέρω έμφαση στα κέρδη και την επικοινωνία. Βγάζεις τα συναισθήματα και μαθαίνεις πολλά διαφορετικά αλλά χρήσιμα πράγματα. Η διατήρηση και η επαφή με άλλους μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές ευκαιρίες. 

Τοξότης
Ο Ερμής εισέρχεται σήμερα στον ηλιακό 2ο οίκο σου όπου θα μείνει έως τις 11/2.  Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να εστιάσεις στις προτεραιότητες κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Σε ελκύουν περισσότερο συγκεκριμένα γεγονότα και βεβαιότητες παρά όνειρα και οράματα τις επόμενες εβδομάδες. Σε κάποιο επίπεδο αυτή η τάση απλοποιεί τη ζωής σου αν και μπορεί να χάνεις κρίσιμες πνευματικές σκέψεις όταν παίρνεις αποφάσεις και βγάζεις συμπεράσματα. Ευτυχώς είναι μια καλή στιγμή για να αναλύσεις και να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου. Η επίλυση πρακτικών προβλημάτων έρχεται πιο εύκολα. 

Αιγόκερος
Ο Ερμής περνά σήμερα στο ζώδιο σου όπου θα παραμείνει έως τις 11/2. Αυτή είναι μια παρατεταμένη διαμονή για τον Ερμή και ίσως νιώσεις ότι σε ξυπνά σε νοητικό επίπεδο.  Θέλεις να ξεκινήσεις φρέσκα πράγματα και να σκεφτείς πιο καινοτόμα. Ενώ είσαι περισσότερο διατεθειμένη να μιλάς, έχεις την τάση να παίρνεις εκτελεστικές αποφάσεις.  Είναι η εποχή του χρόνου που μπορείς πιο εύκολα να χρησιμοποιήσεις τη δύναμη των λέξεων και να προσελκύσεις αυτό που θέλεις για τον εαυτό σου. Σήμερα το μυαλό σου είναι γρήγορο, αλλά μπορεί να είναι πιο δύσκολο να συγκεντρωθείς. 

Υδροχόος
Ο Ερμής κατευθύνεται στον ηλιακό 12ο οίκο σου και ενώ αυτός μπορεί να είναι ένας κύκλος κενών για ορισμένα θέματα είναι μια έντονη στιγμή για προβληματισμό. Η ταξινόμηση μέσω πρόσφατων εμπειριών μπορεί να είναι χρήσιμη. Οι ιδέες και τα έργα βρίσκονται στο στάδιο της ανάπτυξης και διαισθητικά αισθάνεσαι ότι πρέπει να περιμένεις να τα μοιραστείς μέχρι να είσαι έτοιμη κι εσύ. Θα μπορούσες να έχεις μεγαλύτερη ανάγκη για ιδιωτικότητα ή μοναξιά για τη λήψη αποφάσεων. Οι καλύτερες ιδέες τείνουν να προέρχονται από περιόδους που είσαι μόνη και σε καλύτερη επαφή με τον εσωτερικό κόσμο σου. 

Ιχθείς
Ο Ερμής κατευθύνεται στον ηλιακό 11ο οίκο σου σήμερα και κατά τη διάρκεια αυτής της παραμονής του δείχνεις ιδιαίτερη προσοχή και σκέψη σε φιλίες, δικτύωση. Είναι μια δημιουργική φάση και έχεις πολλές ιδέες.  Θέλεις να πιέσεις το μυαλό σου, να εκπληρώσεις στόχους ευτυχίας, να έρθεις σε επαφή και να προσεγγίσεις. Οι ομαδικές δραστηριότητες και οι φιλίες μπορεί να έχουν μεγαλύτερη συμμετοχή. Σήμερα οι αισθήσεις σου διεγείρονται και ίσως σε σημείο να αισθάνεσαι διασκορπισμένη. 

Πηγή: tlife.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ